Jau pavisam drīz – 5. jūlijā – Jūrmalā startēs viens no nozīmīgākajiem šīs vasaras notikumiem popmūzikā – Laimas Vaikules festivāls "Laima Vaikule Jūrmala Rendez-Vous", un tā priekšnojautās leģendārā skatuves māksliniece tikusies ar Valsts prezidentu Raimondu Vējoni.

Vaikule ar prezidentu tikās viņa vasaras rezidencē Jūrmalā, un šim pasākumam viņa bija izvēlējusies dzeltenu kombinezonu ar melniem rakstiem, bet Vējonis populāro dziedātāju sagaidīja ar baltām rozēm.

Kopā ar Vaikuli prezidenta rezidencē viesojās arī Jūrmalas mērs Gatis Truksnis un ierakstu izdevniecības "Mikrofona ieraksti" pārstāve Elita Mīlgrāve, un Vējonis viesus cienāja ar Latvijā augušām zemenēm.

"Pateicos izcilajai latviešu dziedātājai Laimai Vaikulei par iniciatīvu pulcēt ievērojamus pašmāju, kā arī ārvalstu mūziķus dalībai šajā skaistajā mūzikas notikumā! Esmu pārliecināts, ka festivāls sagādās daudzus patīkamus un priekpilnus mirkļus ne tikai klausītājiem, bet arī mūziķiem, kuri apvienojuši spēkus kopīgā muzikālā ceļojuma radīšanai!" atzinis Vējonis, kurš pats ārvalstu komandējuma dēļ uz festivālu gan ierasties nevarēs.

Jau vēstīts, ka šogad Vaikules festivāls norisināsies no 5. līdz 8. jūlijam, un tajā uz skatuves redzēsim tādas zvaigznes kā Grigorijs Ļepss, Maksims Galkins, Kristīna Orbakaite, Edīte Pjeha, Jeļena Vaenga, Soso Pavliašvili, Intars Busulis, Marija Naumova un daudzus citus no Latvijas, Krievijas, Ukrainas, Gruzijas un citām valstīm. Visu mākslinieku sarakstu var aplūkot šeit.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!