Foto: DELFI
Šovā 'Lauku sēta' iepazītā Arta Brūvere (attēlā) nupat ar lieliskiem panākumiem startējusi arī konkursā uz lomu seriālā 'Viņas melo labāk' un gatava turpināt izsisties šovbiznesā. Tiesa, prieku par panākumiem mazliet aizēno tas, ka dzimto Līvānu novada Rudzātu ļaudis tā vietā, lai priecātos par novadnieces veiksmi, aprunā un apskauž.

Kā "Delfi Izklaidei" atklāj Arta, viņa ir patiesā sajūsmā par panākumiem konkursā uz lomu seriālā un pilna iedvesmas turpināt, jo savu nākotni redz tieši televīzijā.

""Lauku sēta" man pavēra televīzijas otro pusi, un mani tas tiešām, tiešām aizrauj," jūsmo Arta. Tiesa, pirms turpināt ceļu uz virsotnēm, viņai nepieciešama maza atelpa.

"Šovasar esmu izlēmusi beidzot atpūsties no piedalīšanās šovos, jo tai popularitātei diemžēl ir arī negatīvā puse. Diemžēl ir tā – nepazīstami cilvēki atbalsta un palīdz ar balsojumu, bet tie ļaudis, kas dzīvo laukos, no kuriem nāku, nereti ir skaudīgi.

Diemžēl ir daudz to skaudīgo cilvēku, un, ja tu esi kaut kur izsities, tevi aprunā. Protams, ne visi. Man tas nav saprotams. Esmu forša meitene, nevienam ļaunu nedaru. Taču daļa vietējo nespēj pieņemt to, ka kāds kaut kur izsities," neizpratni par dzimtās puses ļaužu negācijām pauž Arta.

Pozitīvā meitene skauģu runas cenšas laist gar ausīm. Viņai svarīgi, ka pašas vecāki, kuri joprojām dzīvo Rudzātos, atbalsta meitu un apkārtējo pļāpāšanu neņem vērā.

"Man ir ļoti paveicies ar vecākiem – viņi mani ļoti atbalsta un motivē. Vecmāmiņa pamāca ar savu pieredzi, kā tikt galā ar aprunāšanu, un es tiešām no tā esmu iemācījusies neņemt galvā. Jo es esmu tāda, kāda esmu, tāda būšu un palikšu," tā Arta.

Viņa apņēmusies nolikt lauku tenku vāceles pie vietas ar lieliem darbiem lielpilsētā. "Es noteikti neapstāšos pie tā, ka mans vārds Latvijā ir izskanējis!

Pierādīšu, ka par Artu jūs vēl dzirdēsiet! Man vienmēr ir paticis būt uzmanības centrā, un ja tā ir tā lieta, kas man padodas – kāpēc ne?" iedvesmas pilna ir meitene, kura sola turpināt spīdēt kameras abās pusēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!