Foto: DELFI
Trešdien, 29. jūnijā, pirmo reizi vaigā satikās Latvijas slavenākie aktieri un pazīstamākie šovu varoņi. Jautrā kompānija metās pieredzes apmaiņā, izaicinot viens otru uz neparastām sacensībām.

Restorāna "Annas dārzs" pagalmā satikās divas komandas no dažādām Latvijas šovbiznesa sfērām. Šovmeņus pārstāvēja "Lauku sētas" Ilona Jeršova un Arta Brūvere, "Saimnieks meklē sievu" Velga Platace, Ģirts Brumsons un Jānis Kauķis, kā arī "Īstās latvju saimnieces" zvaigzne Ilze Briede.

Savukārt aktieru pusē bija kompānija, kura šovasar apbraukās Latviju ar brīvdabas izrādi "Saimnieks meklē saimnieci": Ģirts Ķesteris, Daiga Gaismiņa, Dace Vītola, Līga Zeļģe, Madara Melne-Tomsone, Aldis Siliņš un Imants Strads.

Tā kā Guntas Kalniņas sarakstītajā un Jura Rijnieka iestudētajā komēdijā gaidāmas līdzīgas situācijas, kādas jau gadījies pieredzēt saimniekšova un "Lauku sētas" censoņiem, aktieri ar interesi satika īstos šovmeņus, kuri skandālus, pikantērijas un komiskas situācijas jau izbaudījuši uz savas ādas īstā šovā.

Jautrā kompānija sacentās dažādās ekrāna draugiem zināmās disciplīnās, tostarp, pupiņu šķirošanā un ideālu vakariņu gatavošanā. Uzvarēja draudzība – kā aktieri, tā šovmeņi kopsummā nopelnīja vienādu punktu skaitu.

Pēc jautrās ampelēšanās visi izmantoja iespēju iepazīties tuvāk. Nopriecājušies par jaunas draudzības sākumu, aktieri ielūdza šovmeņus ciemos arī uz brīvdabas izrādi "Saimnieks meklē saimnieci", kas jūlijā būs baudāma estrādēs Kuldīgā, Tukumā, Saldū, Liepājā, Alūksnē, Bauskā, Jēkabpilī un Saulkrastos, bet tūre noslēgsies 4. augustā Rīgā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!