Foto: DELFI
Jau pavisam drīz jābūt izvēlētiem šī gada "Lauku sētas" desmit dalībnieku pāriem, taču šova veidotāji saskārušies ar kādu problēmu. Secināts, ka šobrīd ļoti trūkst vīriešu kārtas cilvēku, kuri gatavi piedzīvojumam kādā Latvijas saimniecībā.

"Pēc notikušās atlases esam jau aptuveni izvēlējušies pamatkompāniju, taču pagaidām ir dāmu pārsvars. Līdzsvaram vajadzētu vēl kādu vīriešu pāri," sarunā ar "Delfi Izklaidi" atklāj šova formāta režisors Andis Mizišs.

Viņš smejas, ka negaidītais dāmu pārsvars starp dalībniekiem izveidojies, jo katrā no pāriem ir pa kādai sievietei vai pat divas meičas vienā tandēmā. "Sievietes vienkārši ir komunikablākas, vairāk uztur kontaktus ar radiem.

Tāpēc dāmai, kura vēlas piedalīties "Lauku sētā", nav problēmu atrast radniecīgu pārinieku. Kungi nav tik komunikabli," spriež šova veidotājs. Mizišs atklāj, ka izvēle šogad spēlē pieņemt dalībniekus pa pāriem, krietni apgrūtinājusi pašu tā veidotāju dzīvi.

"Ir situācijas, kad viens no pāra šķiet ņemams, otrs atkal ne visai. Arī dzīve ienes savas korekcijas – vienam no komandas gadās pēkšņas problēmas, viņš netiek, un tad jau arī otrs automātiski nevar startēt," stāsta Mizišs, piebilstot gan, ka skatītājiem nav jāuztraucas – viņiem jaunie noteikumi nozīmēs tikai vēl baudāmāku "Lauku sētu".

Savukārt šova veidotāji šobrīd intensīvi strādā pie tā, lai izdotos nokomplektēt 20 cilvēku jeb desmit pāru komandu, kurā būtu dažādi tēli gan vecuma, gan dzimuma ziņā. Lai arī atlases jau notikušas, internetā nupat izsludināta papildus pieteikšanās tieši vīriešu kārtas pāriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!