Foto: DELFI

Dalībai "Lauku sētā" pieteicies arī TV draugiem jau zināmais pirtnieks Oskars Gerners un viņa sieva Evita (abi attēlā). Pāris jau satricināja Latviju ar savu spilgto un pikanto uznācienu šovā "Precētie pret brīvajiem".

Oskars un Evita TV draugu atmiņā palikuši kā mīlnieki bez aizspriedumiem – krāpnieku šova ietvaros Oskars, sieviņas pamudināts, kameru priekšā iepriecināja randiņa partneri ar masāžu pirtiņā, kas Latvijas sabiedrībā izraisīja negaidīti asas diskusijas.

Šīs runas tikai uzkurināja atraktīvo pāri, un Oskars "Delfi Izklaidei" paziņoja, ka abi gatavi turpināt kutināt skatītāju nervus.

"Redzot, kas darās pēc šī šova, mums pat par spīti gribētos parādīties televīzijā vēl! Lai tie skauģi redz, ka esam kopā, lai redz, ka mums viss ir labākajā kārtībā," pēc uznāciena krāpniekšovā sarunā ar "Delfi Izklaidi" smēja pirtnieks.

Nu redzams, ka viņa vārdi nav bijuši tukša runāšana – atraktīvie Oskars un Evita patiešām ir starp kandidātiem uz "Lauku sētu", kurā ļaudis šosezon cīnīsies pa pāriem. Lai gan šova veidotāji sarunā ar "Delfi Izklaidi" par Gerneru iespējām iekļūt šovā runā izvairīgi, nevēloties atklāt intrigu, atlasē klātesošie zina stāstīt, ka Gerneri arī šeit esot atstājuši ļoti paliekošu iespaidu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!