Foto: DELFI
Sestdien, 11. jūnijā, vairāki desmiti ļaužu no visām Latvijas malām tikās Rīgā, lai cīnītos par iespēju piedalīties šovā "Lauku sēta". Šosezon noteikumi ir pamainīti – dalībai spēlē tiek atlasīti radniecīgi pāri.

Kā "Delfi Izklaidei" atklāj šova formāta režisors Andis Mizišs, "Lauku sētas" veidotāji saņēmuši vairāk nekā 200 pieteikumus no dažādiem pāriem, kurus vieno radniecīgas saites un kuri gatavi kopā cīnīties par balvu, bet uz atlasi uzaicināti spilgtākie.

"Lai gan mums šķita, ka būs daudz vīru un sievu pāru – nekā. Izteikti daudz bija brālēnu un māsīcu, bija pat pieteikušies attāli radinieki, kuriem atlase pašiem bija kā iespēja atkal vienam otru iepazīt.

Bija mamma, kas pieteikusies kopā ar dēlu, jo grib viņam parādīt lauku dzīvi, māsas ar brāļiem," par dalībnieku daudzveidību stāsta Mizišs.

"Lauku sētas" veidotāju komandai tagad priekšā pamatīgs darbs, jo jāizvēlas desmit labākie pāri, kuri jau rudenī priecēs ekrānā. Kā atklāj Mizišs, izvēle nebūs viegla, jo šogad visi dalībnieki ir ļoti mērķtiecīgi un katrs ar savu īpašo šarmu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!