Foto: DELFI

Ceturtdienas, 9. jūnija, vakarā viss pašmāju sabiedrības krējums pulcējās Rīgas "Crystal Club", lai klātienē vērotu konkursa "Ms. Top of the World Plus Size 2016" finālu. Uzvaras laurus tajā plūca apalīte no Singapūras (attēlā), bet mūsu Tatjana Mackeviča palika godpilnajā otrajā pozīcijā.

Unikālo konkursu, kurā varēja startēt dāmas ar augumiem Eiropas 44. līdz 48. izmēra robežās, rīkoja uzņēmēji Kristīne Lindenblate un Mainots Vecvagars, un tajā startēja desmit izskatīgas dāmas no visas pasaules.

Noslēguma šovu vadīja šarmantais Edgars Toretto un seksuālā Katy Tindemark, savukārt skatītāju rindās pulcējās viss sabiedrības krējums.

Konkursu vēroja biznesa lēdija Svetlana Leva, veselīga dzīvesveida eksperte Elita Drāke, vecmāmiņu konkursa laureāte Lilita Siliņa, uzņēmēja Marika Ģederte, dziedātājas Jenny May un Māra Karatarska, pasākumu vadītāji Kašers un Vita Baļčunaite un vēl neskaitāmi sabiedrības kungi un dāmas.

Ar īpašiem šoviem uzstājās Solla un Katy Tindemark, bet vislielāko uzmanību, protams, izpelnījās pašu lielizmēra modeļu uznācieni krāšņi noorganizētajā šovā.

Konkurss bija absolūts sievišķo formu triumfs, jo tajā uzvaras laurus plūca apetītlīgākā dalībniece – Singapūras pārstāve Tan Si Min. "Neaizmirstiet – jūs esat skaistas, lai kāds arī būtu jūsu izmērs!" iedvesmojošus vārdus pēc kroņa saņemšanas pasaulei atgādināja jaunā lielizmēra karaliene.

Savukārt Latvijas pārstāve Tatjana ieguva otro vietu, par ko pauda milzu sajūsmu un pateicību saviem atbalstītājiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!