Gada sākumā pasauli pārsteidza negaidīta vēsts – tiek pārdota leģendārā "Playboy" villa Losandželosā, un tagad tā atradusi jaunu īpašnieku.

1927. gadā celtās villas cena bija "nieka" 200 miljoni ASV dolāru, un, kā vēsta BBC, īpašumu iegādājies "Playboy" impērijas radītāja Hjū Hefnera kaimiņš – 32 gadus vecais Darens Metropuls, grieķu izcelsmes amerikāņu miljardiera Dīna Metropula dēls.

"Šī īpašuma vērtība pārspēj tā slavu, un kļūt par tā pārvaldnieku ir patiesa privilēģija," žurnālam "The Wall Street Journal" pirkumu komentējis miljardiera dēls.

Darījuma summa oficiāli nav zināma, bet ārvalstu mediji ziņo, ka Metropuls par savrupnamu samaksājis vairāk nekā 100 miljonus dolāru.

Tāpat tiek vēstīts, ka Hefners, kurš nesen atzīmēja savu 90. dzimšanas dienu, turpinās dzīvot savā leģendārajā namā – saskaņā ar vienošanos viņš tur drīkst palikt līdz pat savai nāves stundai.

2009. gadā Metropuls par 18 miljoniem dolāru no Hefnera bijušās sievas Kimberlijas iegādājies īpašumu kaimiņos "Playboy" villai. Toreiz viņš norēķinājies skaidrā naudā.

"Playboy" šefs Hjū Hefners 1971. gadā grezno savrupnamu nopirka par vienu miljonu, un gadu gaitā tas kļuva par visas "Playboy" impērijas simbolu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!