Kopš aizvadītās nedēļas nogales pasaules uzmanības centrā nonācis aktieris Džonijs Deps – viņa laulātā draudzene Ambera Hērda apsūdzējusi aktieri vardarbībā, un tagad kā no pārpilnības raga plūst dažādi jauni atklājumi par šobrīd skandalozāko savienību Holivudā.

Pirms attiecībām ar Depu Hērdai bija romāniņš ar fotogrāfi Tasju van Rī (abas attēlā), bet tagad tapis zināms – abas sievietes bijušas precējušās. Tiesa, šīm laulībām neesot bijis oficiāls spēks, jo pirms astoņiem gadiem ASV geju laulības vēl netika atzītas, bet abas sievietes darījušas visu, lai pēc iespējas vairāk pietuvotos precēta pāra statusam.

Kā liecina izdevuma "The Mirror" rīcībā esoša informācija, Hērda pat nomainījusi savu uzvārdu, kļūstot par Amberu van Rī.

Tiesa, abām sievietēm tā arī neizdevās apprecēties oficiāli, jo Kalifornijas štatā viendzimuma laulības tika legalizētas 2013. gadā.

Anonīms avots gan pastāstījis, ka 2011. gadā abas salaulājušās privātā ceremonijā Ņujorkā, bet arī šai savienībai juridiska spēka neesot bijis.

Laulības juridiskais statuss arī pieļāvis, ka šī savienība netiek šķirta – tā nebija šķērslis mīt gredzenus ar Depu, tāpēc neoficiāli Hērda palika precēta ar van Rī. Pie sava uzvārda viņa atgriezusies 2013. gadā.

Mēļo, ka draudzīgās attiecības ar fotogrāfi, kas turpinājušās arī pēc laulībām ar Depu, bijis iemesls, kāpēc aktieris zaudējis savaldību un iesitis sievai liktenīgajā 21. maija naktī.

Tas, ka Hērda bijusi tuvās attiecībās ar citu sievieti, nepārsteidz. Aktrise nekad nav slēpusi savu biseksualitāti, un 2013. gada janvārī ārvalstu tabloīdi ziņoja, ka viņa pametusi Depu franču modeles Marī de Velpjēnas dēļ. Vēlāk gan abiem izdevās atjaunot attiecības, kurām, kā tagad redzam, ilgs mūžs nebija lemts.

Vardarbībā apsūdzēto aktieri aizstāvēt steidzis Holivudas skarbais vīrs Mikijs Rūrks, kurš apgalvojis, ka Deps neesot no tiem, kuri sistu savas sievas – viņš vienmēr radījis mierīga un nosvērta cilvēka iespaidu.

Tāpat Depa pusē nostājusies viņa bijusī dzīvesbiedre Vanesa Paradī, kura 14 gadus bija ar viņu kopā – viņa divu bērnu māte aktieri raksturojusi kā jūtīgu un mīlošu vīrieti, un viņa atteikusies ticēt šīm apsūdzībām.

Jau vēstīts, ka Losandželosas Augstākās tiesas tiesnesis piektdien, 27. maijā, pasludinājis aizliegumu Depam tuvoties savai sievai. Tāpat viņam liegts sazināties ar sievu līdz 17. jūnijam, kad notiks abu šķiršanās lietas izskatīšana.

Foto: Vida Press
Tiesai Hērda atklājusi, ka vīrs sestdien, 21. maijā, ne tikai metis viņai ar telefonu, kas atstājis pēdas uz sejas, bet arī rāvis aiz matiem, vairākkārt sitis un kliedzis uz viņu. Sieviete savā liecībā apgalvojusi, ka Deps bijis alkohola un narkotiku reibumā, un apsūdzību ilustrējusi ar foto, kurā redzami nobrāzumi uz sejas.
Pats Deps piektdien tiesā nav ieradies, bet dienu agrāk viņa preses pārstāvju izplatītajā paziņojumā teikts, ka aktieris nekomentēs piedauzīgus viltus stāstiņus, baumas un izdomājumus par savu privāto dzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!