Foto: Vida Press

Nedēļas nogalē noslēdzās 69. Kannu kinofestivāls, kurā dāmas gan dažādu filmu pirmizrādēs, gan prezentācijās un saviesīgos burziņos izrādīja skaistus tērpus un augumus.

Starp pasākuma viešņām bija arī latviešu izcelsmes apakšveļas modele Lana Zakocela (attēlā) , kura fotogrāfu uzmanību piesaistīja tradicionāljā "amfAR" ballītē, kas tiek rīkota ar mērķi vākt līdzekļus cīņai ar AIDS.

Viņa pasākumu apmeklēja rozā kleitā ar iespaidīgu šķēlumu, kas gan nedaudz pievīla un atsedza vairāk, nekā, iespējams, dāma vēlējās, paverot skatam viņas biksītes.

Latvijā Lanas vārds nav zināms plašākai sabiedrībai, bet pērn viņa iemantoja ārvalstu izdevumu uzmanību, jo īpaši greznās kāzās ar slavenību piedalīšanos mija gredzenus ar amerikāņu diplomātu un uzņēmēju, miljonāra dēlu Džastinu Etzinu.

Viņas portfolio liecina, ka visbiežāk Lana bildējas apakšveļas reklāmās vai citos projektos, kas neprasa īpaši daudz apģērba, un arī dažādos sarkanā paklāja pasākumos viņa bieži izvēlējusies tērpus ar drosmīgu piegriezumu vai detaļām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!