Foto: Publicitātes foto
Noskaidroti astoņi puiši un astoņas meitenes, kuri jūlija vidū sacentīsies par tituliem "Mis un Misters Latvija". Skaistuma konkurss ir atdzimis jaunā veidolā, un tā rīkotāji sola pārsteigt skatītājus ar tiešām baudāmu šovu.

Par astoņām šī gada skaistākajām meitenēm atzītas: Anna Britikova (20 gadi), Daniela Gods-Romanovska (18 gadi), Jūlija Sčetina (25 gadi), Viola Agejeva (19 gadi), Katrīne Šķēle (21 gads), Kintija Krastiņa (23 gadi), Linda Kinca (18 gadi) un Sabīne Saharova (21 gads).

Savukārt puišu konkurencē labākie izrādījušies: Pjotrs Ivanovs (24 gadi), Daniels Cvetkovs (20 gadi), Ēriks Priede (22 gadi), Jānis Šneiders (22 gadi), Pēteris Lapiņš (24 gadi), Matīss Pastars (21 gads), Vladislavs Šatrovskis (21 gads) un Toms Gaumīgs (20 gadi).

Konkursa fināls, kurā no šīs kompānijas tiks izvēlēti labākie, notiks 23. jūlijā "Splendid Palace". Lai viss būtu godīgi, to tiesās starptautiska žūrija. Dažādus dalībnieku iznācienus uz skatuves papildinās pašmāju un ārzemju grupu šovi.

Šobrīd dalībniekiem priekšā intensīvs gatavošanās posms. Jaunieši ik dienas apmeklē fitnesa centru "Veselības Fabrika", kā arī notiek nodarbības cigun ar Dainu Kalniņu un runas mākslas nodarbības ar Māru Liniņu, kā arī džudo stundas pie Vsevoloda Zeļonija.

Savukārt pie konkursa režisores Zanes Teikmanes jaunieši apgūst horeogrāfiju.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!