Foto: Publicitātes foto

Trešdienas, 23. maija, vakara “Precētie pret brīvajiem” sērijā atkal lija asaras. Viena no aizņemto puišu sieviņām emocionāli sabruka, gaidot, kā viņas vīrs gatavojas skūpstīt svešinieci, lai saņemtu dāvanu karti tirdzniecības centrā.

Sērijas galvenā varone, kura mēģināja atmaskot vīriešus, bija lokanā Ināra. Ar ājūrvēdu pārņemtā daiļava paziņoja, ka viņai esot ļoti viegli pateikt, vai puisis ir brīvs, jo vīrieši nemākot melot un viņa esot dzimusi raganu naktī.

Ināru apmānīt mēģināja brīvais Edgars Škutāns, kā arī aizņemtais Emīls Pļavenieks un precētais Dāvids Lēvalds.

Brīvais ballīšu zvērs Edgars, uzņemot ciemos Ināru, nepavisam nebija satraucies. Puisim ar padomiem palīdzēja draugs. Jauko atmosfēru pie pusdienu galda sabojāja dāmas paziņojums, ka viņa ir veģetāriete un nedrīkst baudīt Edgara sagatavoto vistiņu.

Edgars mēģināja savaldzināt Ināru ar deju un bučiņu, un dāma nosprieda, ka puisis tiešām šķiet brīvs.

Otrais Ināru ciemos uzņēma aizņemtais Emīls, kuram palīdzēja draudzene. Viņš bija izplānojis romantisku randiņu sveču gaismā.

Ināra izaicināja puisi kopā izmēģināt mazliet pajogot. Procesa laikā Emīls pārsteidza meiteni ar puķi un buču, taču par to, ka ir brīvs, dāmu tomēr nepārliecināja.

Trešais randiņu organizēja precētais Dāvids, kura sieva Arita atzinās, ka ir ļoti greizsirdīga. Dāvida mājās Ināra atrada vairākas pikantas grāmatas un secināja, ka vīrieša pirkstā palikusi bedrīte no laulības gredzena.

Puiša sieva, lai glābtu situāciju, atļāva vīram bučot svešinieci – par tūkstoti tas esot tā vērts. Tiesa, redzot, ka vīrs sāk masēt Ināras muguru, sieviņa izplūda asarās, taču viss beidzās labi. Ināra aicināja Dāvidu apstāties, lai nesāpinātu sievu.

Noslēgumā visi tikās restorānā, un Inārai nebija grūti atmaskot meļus. Viņa un brīvais Edgars saņēma 1000 eiro dāvanu karti, savukārt pāri aizkadrā paziņoja, ka šovs viņus satuvinājis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!