Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 23. maija, vakars bija īsti svētki "Viņas melo labāk" faniem. Ekrānā tika atklāta seriāla ceturtā sezona, un pirmā sērija bija īpaši daudzsološa un, kas nav mazsvarīgi, arī pikanta.

Pārraide sākās ar satraucošu ziņu – iepriekšējo sezonu galvenās varones Jolanta un Kristīne seriālā vairs nepiedalīsies. Abas paliek uz dzīvi Austrālijā, kur atradušas bagātus pleibojus.

Nabaga naivais Konrāds, uzzinājis, ka viņa sieva izvēlējusies citu un prasa šķiršanos, grimst varenā alkohola purvā.

Seriāls jau sākas ar daudzsološām ainām – Evijas Skultes atveidotā Marta un Karīnas Tatarinovas Margarita tiek parādītas, kailas mazgājoties dušā. Taču tas ir tikai sākums pikantērijām, ar kurām priecē sezonas atklāšanas epizode.

Galvenās varones izlemj pavadīt vairākas nedēļas Jūrmalā, līdzi ņemot izmisušo un alkohola nomocīto Konrādu. Skatītāji tiek priecēti ar pludmales skatiem un aktrišu bikini tērpto dupšu tuvplāniem.

Nelaimīgais Konrāds izlemj slīcināties, taču pēdējā brīdī pārdomā. Tikmēr amizantais Roberts cieš velosipēda avārijā.

Skaidrs, ka tas ir tikai sākums daudzsološiem notikumiem "Viņas melo labāk" jaunajā sezonā.

"Delfi Izklaide" jau rakstīja, ka šosezon aktieru plejādi papildinās pulciņš jaunpienācēju: šarmantais Normunds Laizāns, izskatīgā Ieva Florence, Gints Andžāns, Agnese Zeltiņa, Lauris Reiniks un Aminata Diarra. Seriālu visas vasaras garumā no pirmdienas līdz ceturtdienai varēs baudīt kanālā TV3.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!