Foto: Publicitātes foto

Ieskandinot vasaru, Andrejsalas šikajā restorānā "Aqua Luna" atklāta āra terase, šim notikumam par godu sarīkojot slavenību ballīti. To ar savu klātbūtni pagodinājis arī Edgars Jaunups ar līgavu, kura ir mātes cerībās (pāris attēlā).

Izsmalcinātais pasākums pulcēja vienkopus veselu buķeti sabiedrībā pazīstamu ļaužu. Izbaudīt šikās terases labumus bija ieradies visā pasaulē labi zināmais latviešu mūziķis Markus Riva, kurš vakara gaitā viesus palutināja ar savu DJ setu.

Starp viesiem bija arī biznesa lēdija Svetlana Leva, skaistās māsas Diāna un Simona Kubasovas, šovmenis Renārs Zeltiņš. Taču vislielāko uzmanību izpelnījās politiķis un basketbola funkcionārs Edgars Jaunups un viņa līgava, fonda "Mākslai vajag telpu" pārstāve Katrīna Leiškalne, kura ir pāra kopīgās atvasītes gaidībās.

Katrīna uz pasākumu bija ieradusies glīti sapucējusies, laužot stereotipus par to, ka topošajām māmiņām skaistajā gaidību laikā jānīkst mājās treniņbiksēs. Topošā mamma bija uzcirtusies puķainā kleitiņā, neatsakoties arī no augstpapēžu kurpēm.

Pāris atpūtās ballītē kopā ar draugiem un labprāt pozēja fotogrāfiem. Pasākuma viesiem bija iespēja izbaudīt vairākus krāšņus šovus, bet karstas dejas restorānā nerima līdz pat rītausmai.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!