Foto: Vida Press
Tie, kas seko līdzi notikumiem Kannu filmu festivālā, būs pamanījuši, ka nopelniem bagātas kinozvaigznes reti uz sarkanā paklāja atļaujas pikantērijas. Izņēmums ir modeles un sabiedrības dāmas, kuras aktrisēm pievērsto fotogrāfu un mediju uzmanību cenšas nozagt, provocējot ar atklātiem un bieži vien arī vulgāriem tērpiem.

Šonedēļ lauvas tiesu fotogrāfu uzmanības izpelnījusies 19 gadus vecā amerikāņu modele Izabella "Bella" Hadida (attēlā). Viņa to panākusi, uz filmas "Unknown Girl" pirmizrādi ierodoties bez apakšveļas.

Vērīgie preses fotogrāfi to nav palaiduši garām, turklāt savu darījis arī vējš, kas rotaļājies ar modeles vakartērpu, pasākumā sanākušajiem viesiem sniedzot iespēju ielūkoties nedaudz dziļāk jauniņās dāmas apvilktās kleitas šķēlumā un dekoltē izgriezumā.

Modele žilbinājusi sarkanā kleitā ar kailu muguru un iespaidīgiem izgriezumiem. Kā liecina foto, viņa nebija uzvilkusi apakšveļu, un šī iemesla dēļ Bellai pamatīgi nācies nopūlēties, lai vēja brāzmās viesu skatieniem visā krāšņumā neatklātos viņas plikais dupsis un ne tikai.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!