Kannu kinofestivāla sarkanais paklājs no daudziem citiem šovbiznesa pasākumiem parasti atšķiras ar īpaši gaumīgu un elegantu tērpu parādi, un šis gads nebija izņēmums.

69. Kannu filmu festivāls tika atklāts trešdienas, 11. maija, vakarā ar Vudija Alena jaunās filmas "Cafe Society" pirmizrādi, un svinīgais pasākums vienkopus pulcēja gan kinozvaigznes, gan modeles un citas daiļavas.

Par galvenajām varonēm uz sarkanā paklāja kļuva aktrises Bleika Laivlija, kura apbūra mirdzošā viegla auduma kleitā, kas izcēla auguma formu, leģendārā Džuliana Mūra, Naomi Vatsa, Kristena Stjuarte, kuras krūtis sedza vien blūzes kabatiņas, un citas ekrāna zvaigznes.

Nepamanītas nepalika arī citu jomu pārstāves. Ar īpaši oriģināla piegriezuma kleitu izcēlās modele Bella Hadida, kuras slaidais stāvs zeltītajā tērpā pievērsa gan fotogrāfu objektīvus, gan pārējo viesu acis.

Krūšu apaļumus izceļošu tērpu bija izvēlējusies arī modele Lilija Donaldsone, nīderlandiešu skaistule Daucena Krūsa, kura priecēja arī ar draisku šķēlumu tērpa apakšdaļā, un citas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!