Foto: Publicitātes foto

Lai gan joprojām nav norimusi Lauku sētas pagājušās sezonas dalībnieku publiskā kašķēšanās, tūlīt jau sāksies dalībnieku atlase šīs vasaras spēlei. Šovasar šova noteikumi pamatīgi pamainīti, lai padarītu cīņu vēl aizraujošāku.

"Galvenā izmaiņa ir tā, ka šogad aicinām pieteikties nevis atsevišķas personas, bet pārus. Turklāt pāriem jābūt ar radniecīgām saitēm: tēvs un dēls, māte un meita, brāļi, māsas. Kaut vai brālēni n-tajā pakāpē, bet radniecībai jābūt," DELFI Izklaidei atklāj šova formāta režisors Andis Mizišs.

Visiem dalībniekiem jābūt pilngadīgiem, bet citām niansēm nav nozīmes – pārī var būt viena vai pretēja dzimuma cilvēki vienādos vai atšķirīgos vecumos. Abi Lauku sētā spēlēs plecu pie pleca – ja izbalsos, tad abus, un arī balva būs jādala abiem.

"Būs desmit pāri, kas nozīmē, ka kopā piedalīsies 20 cilvēki. Burzma būs pamatīga, un ceru, ka arī padarītā darba apjoms būs pamatīgs. Skatītājiem noteikti būs interesantāk," cerību pauž Mizišs.

Otrs jaunums – šosezon notiks arī atlase, kurā izvēlēsies šova norises vietu. "Jau iepriekšējā sezonā starp dalībnieku pieteikumiem saņēmām arī vēstules no saimniecībām, kuras labprāt uzņemtu pie sevis ciemos.

Tāpēc šogad izsludinām arī šādu atlasi – brauksim un skatīsimies saimniecības pa visu Latviju. Tas būs labs izaicinājums arī mums pašiem," aizraujošu vasaru prognozē režisors.

Pieteikšanās Lauku sētai jau tuvākajās dienās tiks izsludināta arī televīzijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!