Foto: Vida Press
Tērpu mode mūsdienās nonākusi tiktāl, ka daiļavām daudzo izgriezumu, šķēlumu un krāšņo dekoltē dēļ nākas pamatīgi nopūlēties, lai publiski netiktu atklātas pašas intīmākās ķermeņa zonas. Aktrisei Keitai Hadsonei (attēlā) nav paveicies – saviesīgā burziņā pazibējušas viņas bikšeles.

Jau vēstīts, ka šīs nedēļas sākumā Ņujorkas Metropolitēna mākslas muzejā norisinājās ikgadējā Tērpu institūta noslēguma balle Met Gala, kurā šovbiznesa zvaigznes mērījās ar visiem saviem labumiem un dotumiem.

Pēc greznā pasākuma dāmas nomainīja sarkanā paklāja tērpus uz citiem, lai dotos uz kādu no daudzajiem burziņiem, kas bija ieturēti daudz neoficiālākā gaisotnē.

Arī 37 gadus vecā aktrise Keita Hadsone sekojusi daudzu šovbiznesa zvaigžņu piemēram un pēc oficiālās Tērpu institūta balles pārģērbusies. Viņa savu augumu ietērpusi īpatnēja piegriezuma vakarkleitā ar dziļu šķēlumu un caurspīdīga auduma ielaidumiem.

Kā liecina ārvalstu medijos publicētie foto, šoreiz tērps tā valkātājai sagādājis ne mazums raižu – vēja dēļ Hadsonei nācies nemitīgi pieturēt šķēlumu, lai apkārtējo skatieniem neparādītos viņas biksītes.

Tiesa, laika apstākļi ir nepielūdzami, savukārt fotogrāfu modrība – apbrīnojama. Tiem tomēr izdevies piefiksēt Hadsones biksīšu pazibēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!