Foto: Publicitātes foto

Šovs Lauku sēta jau sen noslēdzies, bet dalībnieku savstarpējās kaislības, šķiet, nerims nekad. Pēc ziņas par otrās vietas ieguvējas Ingūnas Stapānes skaisto ceļojumu pa Holandi atkal satraucies Mārtiņš Ainis Roga, bet šoreiz viņam virsū metas arī citi ekrāna spēles kolēģi, kuru mērs ir pilns.

Ingūna, stāstot par savu ceļojumu, kas nopelnīts, čakli strādājot Lauku sētā, ieminējās, ka Mārtiņam skaudīšot, jo viņš visdrīzāk savā uzvaras braucienā tā arī neaizbrauks.

Izdzirdējis šādu tekstu, Mārtiņš ļāvās virtuālam jūtu izvirdumam Facebook, iesmejot, ka Holandē visu esot redzējis. Lauku sētas komanda jau iepriekš intervijās ar DELFI Izklaidi sūdzējusies, ka uzvarētāja nebeidzamie negāciju izvirdumi un nespēja samierināties ar to, ka šovs sen beidzies, kļūst apnicīgi.

Šoreiz viena no vasaras spēles kolēģēm, atraktīvā Violeta Stepanova, izlēma pārmācīt Mārtiņu (abi attēlā) viņa paša iecienītajā Facebook vidē.

Dāma draudzīgi norādīja Mārtiņam, kurš nebeidz analizēt citu izteikumu pareizību, ka vispirms derētu savest kārtībā pašam savu valodiņu. "Holande raksta ar lielo burtu H. Mārtiņ, beidz apskaust citus cilvēkus, priecājies par savu dzīvi, un nelien svešā apakšveļā, tur nav ko darīt," Mārtiņu publiski aicinājusi Violeta.

Meitene paudusi prieku par Ingūnu, uzslavējot skandalozo kolēģi par cīņassparu. "Cilvēks cīnās, dzīvo, kā māk. A tu mēģini viņu noniecināt.

Figu tev sanāks, jo viņa pārvarēja visu, ko tu nespēji. Sen gribēju tev uzrakstīt, bet tu esi tik slidens cilvēks, ka nepamani, ka pasaulē mīt arī labie cilvēki. Ja cilvēks izbaudīja ceļojumu, priecājies. Besī ārā. Dzīvo savu dzīvi, nevis svešu," Mārtiņu pamācījusi Violeta.

Protams, tas Mārtiņu tikai sakaitinājis. Viņš meties garos tekstos skaidrot to, ka patiesībā tam Ingūnas iespaidi Holandē ir vienaldzīgi, pēc tam gan sīki un smalki izanalizējot šova kolēģes ceļojumā pieredzēto un pasmīnot par šīm sev it kā vienaldzīgā ceļojuma detaļām.

Mārtiņš arī atklājis: viņam kremt fakts, ka Ingūna pēc šova nepiezvana un nepainteresējas, kā viņam klājas.

Lai it kā pastiprinātu paša teiktā iespaidīgumu, Mārtiņš ar saviem domu graudiem, kas vērsti pret šova kolēģēm, pēc laika atkārtoti dalījies savā Facebook profilā. Diemžēl cerēto rezonansi tie nav izsaukuši – ne Violeta, ne citi Lauku sētas varoņi diskusijās ar Mārtiņu vairs nav iesaistījušies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!