Foto: Privātais arhīvs

Šova Lauku sēta zvaigzne Ingūna Stapāne (attēlā pa labi) nupat atgriezusies no nedēļu gara ceļojuma uz Holandi, kas nopelnīts par otro vietu ekrāna spēlē. Sieviete valstī viesojusies tulpju ziedēšanas laikā un ir sajūsmā par gūtajiem iespaidiem.

"Brauciens bija brīnišķīgs! Paldies manam darba devējam Uldim Misiņam, ka palaida mani atvaļinājumā, lai gan man vēl ir tikai pārbaudes laiks. Lai arī līdz pēdējam šaubījos, vai braukt, vai ne, tas bija to vērts – jutos kā pasakā," DELFI Izklaidei pēc atgriešanās stāsta Ingūna.

Vissiltākajā atmiņā no Holandes viņai, protams, paliks tulpju un ziedošo koku lauki. "Tie bija kilometriem gari ziedoši paklāji, pat nezinu, vai visu izstaigāju.

Bijām siera degustācijā, kur dabūju nogaršot aitas sieru, kazas sieru, kūpinātu govs sieru," par iespaidiem jūsmo Ingūna. Mājās no Holandes viņa atvedusi tulpju, gladiolu un hiacinšu stādus, kas tiks dēstīti pie viņas mājas un atgādinās par skaisto piedzīvojumu.

Ingūna labi iejutusies savā ceļotāju grupiņā un apbērta ar jautājumiem par Lauku sētā piedzīvoto. Brīvā sieviete labprāt pamielojusi acis ar izskatīgajiem Holandes puišiem, bet iepazīties nemaz nav bijis laika – dienas bijušas pilnas ekskursiju un iespaidu.

Šova dalībniece smej, ka nav iztikusi arī bez kurioziem. Viens tāds gadījies, kad kādā brīdī, spiedošas vajadzības saukta, viņa iemetusies vīriešu tualetē, bet priekšā bijuši seši vīri. Dāma dabūjusi jozt ārā, bet viņas kolēģim bijis iemesls gardi pasmieties.

Tāpat atraktīvajai sievietei gadījies ieskriet ar pieri stiklā, kuru tā noturējusi par atvērtām durvīm. Taču arī kuriozi esot jautra ceļošanas sastāvdaļa. "Tas viss bija tā vērts. Holande man paliks atmiņā ar saviem puķu paklājiem visās krāsās.

Balva bija tiešām fantastiska, turklāt viss, ieskaitot ekskursijas un viesnīcu, bija iekļauts cenā. Es domāju, ka Mārtiņam Ainim Rogam, uzzinot, kā man gāja, skaudīs. Viņam jau diez vai izdosies pašam savā ceļojumā aizbraukt," spriež Ingūna.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!