Foto: Vida Press/Eva Szombat/Rex Shutterstock

Ārvalstu mediju uzmanību piesaistījis ungāru fotogrāfes Evas Zombatas fotoprojekts Practitioners of Happiness, kurā viņa iemūžinājusi cilvēkus, kuri ar sirdi un dvēseli nodevušies kādai lietai. Starp viņiem iekļuvusi arī Latvijas lielāko krūšu īpašniece Viktorija Vailda (attēlā pa kreisi).

Projekta Laimes praktizētāji ietvaros fotogrāfe iemūžinājusi cilvēkus no dažādām pasaules valstīm, kuri saņēmuši drosmi sekot savam sapnim.

Starp viņiem ir puisis, kurš 14 gadu vecumā sācis dejot baletu, profesionāls geju dejotājs un dāma, kura vienmēr mīlējusi vardes, bet pēc vēža diagnosticēšanas sākusi tās dedzīgi kolekcionēt.

Tāpat fotogrāfes uzmanību piesaistījis sintezatoru kolekcionārs un kāds pāris, kas saticies, iemīlējies un apprecējies, neraugoties uz to, ka sākotnēji dzīvojuši katrs savā pasaules malā.

Projekta autore atradusi arī latvieti Viktoriju Vaildu, kura sekojusi sapnim kļūt par "dzīvo lelli".

"Viktorija Vailda ir dzimusi Latvijā ar citu vārdu, bet viņa vienmēr ir gribēju kļūt par "dzīvo lelli". Pēc vairākām plastiskajām operācijām, kas tika veiktas Ungārijā, viņai tas izdevās," par modeli aģentūrai REX stāstījusi fotogrāfe.

Projektā Vailda pozē kopā ar Ungārijas "Bārbiju" Angeliku Badži 2015. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!