Foto: DELFI

Gadu pēc ziņām par iepriekšējās laulības izjukšanu bērnu modes blogeres Santas Bindemanes privātā dzīve sakārtojusies. Māksliniece ir saderinājusies ar arhitektu Mārtiņu Pīlēnu un jau pošas kāzām.

Pagājušā gada sākumā Latviju pāršalca ziņas par bērnu modes blogeres Bindemanes un grupas Prāta vētra dalībnieka Māra Mihelsona šķiršanos. Lai gan vēl labu laiku pēc šīs ziņas nācija turpināja mēļot, ka pāris varētu atkal saiet kopā, tagad skaidrs, ka tas nenotiks.

Jau pagājušā gada izskaņā mediji pieķēra Santu, izejot sabiedrībā kopā ar arhitektu Pīlēnu. Abi no publiskiem komentāriem izvairījās, taču arī neslēpa no fotogrāfiem savstarpēji siltās jūtas.

Pāris kopā apmeklējis arī nupat notikušos Rīgas Modes nedēļas pasākumus, kuros bērnu tērpus demonstrēja arī Santas atvasītes Maija un Andrejs, kas dzimuši attiecības ar Mihelsonu. Visi četri kopā labprāt nopozēja arī fotogrāfiem (attēlā).

Brīvdienu žurnālam Vakara Ziņas Bindemane atklājusi, ka no Pīlēna saņēmusi saderināšanās gredzenu un pāris nopietni sācis gatavoties kāzām. Bērnu modes bloga Kids Gazette veidotāja saglabājusi labas attiecības arī bijušo vīru, ar kuru kopīgi turpina rūpēties par bērniem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!