Foto: Publicitātes attēls
No 31. marta līdz 4. aprīlim Rīgā 24. reizi norisinājās Latvijā lielākais modes pasākums – "Riga Fashion Week", kas vienkopus pulcēja gan Latvijas un tuvējo valstu aktuālākos modes dizainerus, gan pašmāju stilīgākos ļaudis. Trīs dienu garumā klātesošajiem bija iespēja ne tikai vērot krāšņas modes skates, bet arī būt pirmajiem, kuri nobauda jauno "Magnum Double" saldējumu.

"Riga Fashion Week" šogad norisinājās viesnīcā "Radisson Blue Hotel Latvija" un vairāku dienu laikā pulcēja simtiem modes entuziastu, kuri klātienē vēroja 16 modes skates, sākot ar aizkustinošām bērnu parādēm, beidzot ar dumpiniecisko Nolo un sievišķīgo Amoralle.

Pasākuma laikā "Riga Fashion Week" oficiālais saldējums "Magnum" piedāvāja klātesošajiem ekskluzīvu iespēju nobaudīt jauno, garšas ziņā bagātīgāko "Magnum Double" saldējumu, kas pavisam drīz būs pieejams arī lielākajos veikalos visā Latvijā.

"Magnum Double" ir pirmais "Magnum" saldējums ar dubulto šokolādes kārtu un trīs dažādām un īpaši piesātinātām garšām – karameļu, zemesriekstu sviesta un šokolādes. Jaunais "Magnum Double" šopavasar ienāk Baltijas tirgū un aicina ikvienu atbrīvot zvēru sevī, uzdrīkstēties vairāk un izvēlēties dubulto.

"Riga Fashion Week" laikā vairāk kā pusotrs tūkstots pasākuma apmeklētāju, tostarp tādas Latvijā pazīstamas personas, kā Ieva Bondare, Dagmāra Legante, Kašers, Zane Vaļicka, Mārtiņš Kapzems, Sindija Vilde, Aļona Bauska, Svetlana Loeva un citi piedalījās atraktīvā fotosesijā – nobaudīja jauno dubulto saldējumu, uzdrīkstējās un atbrīvoja savu iekšējo zvēru – tīģeri, lauvu vai pantēru.

Kā atzina pasākuma apmeklētāji, jaunais "Magnum Double" ir lielisks un tā trīs garšas – neatkārtojamas, bagātīgas un apmierina visdažādākās gaumes.

Jaunā saldējuma "Magnum Double" kampaņas ietvaros zīmols ir uzsācis sadarbību ar pašmāju modes dizaineri Daci Krieviņu Bahmani, kas ir pasākumā redzēto "Magnum" meiteņu tērpu autore. Zīmols "Magnum" jau iepriekš ir sadarbojies ar Baltijas modes dizaineriem un jau drīzumā "Magnum" paziņos par jaunu aizraujošu un radošu projektu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!