Foto: DELFI

Piektdien, 1. aprīlī, Vecrīgas klubā 9. vilnis notika joku dienas lielkoncerts, kas uz vienas skatuves pulcēja teju visas skandalozākās pašmāju šlāgermūzikas personības. Par ballītes naglu kļuva Kombuļu Ineses (attēlā otrā no labās) uznāciens.

1.aprīļa koncertā uz kluba 9. vilnis skatuves kāpa tās pašmāju mūzikas zvaigznes, kuras klusībā klausās visi, bet kuru mīlēšanu publiski atzīt neskaitās stilīgi.

Ballīti iesildīja Duets Sandra, bet noslēdza ansamblis Rīgas viļņi. Par pasākuma kulmināciju kļuva Ineses Adario jeb Kombuļu Ineses šovs. Inese ar savu itāļu vīru Paskvāli jau labu laiku dzīvo Liepājas puses Priekulē un vairāk pievērsusies video sveicienu biznesam un koncertiem savā rajonā.

Galvaspilsētas fani jau gadiem gaidīja Ineses šovu Rīgā, un 1. aprīlī tas beidzot notika. Inese kāpa uz kluba skatuves, saposusies īpaši sievišķīgi, un ar savu vareno vokālu aizveda kluba apmeklētājus teju citā realitātē. Kopā ar Inesi no Priekules uz Rīgu ceļu bija mērojis arī viņas mīļotais Paskvāle.

Jau tā krāšņo šovmeņu buķeti papildināja arī Sandis Kiops, kurš bija ieradies kopā ar līgavu Dainu Laukmani un koncertu baudīja no skatītāju rindām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!