Foto: DELFI

Viena no karstākajām ballītēm garajās svētku brīvdienās norisinājās klubā Tims Mints. Tur pulcējās rekordliels apmeklētāju skaits, lai kopā plosītos apvienības Duets Sandra koncertā, kas reizē bija grupas 23. albuma Pofig cik tev gadu prezentācijas ballīte.

DELFI Izklaidei atklāj dueta runasvīrs Andris Brīnums, pirms gada māksliniekiem izdevies uzstādīt kluba apmeklētības rekordu. 23. albuma prezentācijas pasākumā rekords pārspēts.

"Bija baigais biezums. Cilvēki piebāza kluba āru un iekšu, cik vien tas bija iespējams," uz neprātīgo ballīti atskatās Andris. Viņš atklāj, ka liela daļa kluba apmeklētāju bijuši jaunieši, kas pasvītro mūzikas leģendu auditorijas daudzveidību.

Dzīvajā izpildījumā skanēja dziesmas no jaunā albuma, piemēram, Gaņī maņī, Liekais svars un Opā, kā arī mūžam dzīvie Duets Sandra hiti Mazcenas mobilais, Vēnā neduriet un citi.

Koncerta laikā dziedošais Brīnumu pāris dāsni dalīja faniem autogrāfus, pozēja selfijiem, kā arī piedāvāja iegādāties jauno albumu. Pēc albuma prezentācijas leģendārā apvienība dodas vērienīgā koncerttūrē – 1. aprīlī viņi spēlēs vispirms Mārupes kultūras namā, pēc tam klubā 9. vilnis, bet 2. aprīlī būs dzirdami kultūras bārā Sapņi un kokteiļi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!