Foto: Vida Press
Austrāliešu fotogrāfe Sorelle Amore pierādījusi, ka nav svarīgi tas, kādā vidē cilvēks atrodas – viņš var turpināt nodarboties ar iecienītajām lietām, neraugoties uz apstākļiem.

Austrālijā dzimusī māksliniece radījusi bilžu sēriju Bikini sniegā, kurā iemūžinājusi sevi Islandē. Uz šo auksto valsti sieviete pārcēlusies dzīvot, bet nav bijusi gatava atteikties no dzimtenē iecienītajiem laika kavēkļiem – saules staru ķeršanai bikini.

Pirmais foto, kurā viņa pozē saulesbrillēs un pieticīgā peldkostīmā, tapis pēc kāda īpaši skaista sniegputeņa, kad apkārtne pārvērtusies ainiņā no pastkartes. Kad attēls guvis lielu atsaucību sociālajos tīklos, viņa nolēmusi turpināt.

Katrā fotosesijā meitene ar tālvadības slēdža palīdzību uzņem 20 līdz 30 kadrus, lai būtu pilnīgi droša, ka vismaz viens no tiem būs izdevies žilbinošs. Gatavojoties bildēšanai, Sorelle ir silti apģērbusies, bet, kad vide iekārtota un tehnika uzstādīta, viņa aši izmetas bikini.

Ikdienā Sorelle darbojas Sherbet Birdie Vintage&Pin Up Photography, kas specializējas jautru un oriģinālu fotosesiju radīšanā tieši sievietēm, un viņa atzinusi – fotoprojekts Islandē palīdzējis arī viņai pašai pieņemt savu augumu un iemīlēt to.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!