Foto: AP/Scanpix
Pēdējos gados amerikāņu aktrises un dziedātājas Lindsijas Lohanas (attēlā) vārds presē visbiežāk izskanējis narkotiku, seksa un alkohola skandālos. Svaigākās ziņas liecina, ka beidzot viņai izdevies sakārtot savu dzīvi un atrast jaunu mīlu.

Slavenību dzīvi atspoguļojošie ārvalstu mediji ziņo, ka par viņas izredzēto kļuvis 22 gadus vecais krievu biznesmenis Jegors Tarabasovs. Viņš ir septiņus gadus jaunāks par Lohanu.

Attiecības ar Jegoru nesenā intervijā izdevumam The Sun apstiprinājusi arī pati Lohana. Tiesa, viņa nekādus sīkākus komentārus nav sniegusi, vien pastāstījusi, ka abi iepazinušies aizvadītā gada vasarā.

Lohana ne vienu reizi vien savu jauno mīļoto atrādījusi bildēs sociālajos tīklos, taču ilgu laiku viņa identitāte bija miglā tīta. Tagad, kad Lohana beidzot atklājusi sava mīļotā vārdu, žurnālisti metušies vētīt viņa privāto dzīvi.

Izdevuma Hollywood Life rīcībā nonākusi informācija, ja Jegors ir dzimis Maskavā, taču šobrīd dzīvo Londonā. Viņam piederot uzņēmums, kurš tirgo nekustamos īpašumus.

Tiesa, arī puiša vecāki neesot nabagi. Hollywood Life žurnālisti noskaidrojuši, ka Jegora tēvs ir krievu biznesmenis, miljonārs Dmitrijs Tarabasovs.

I love him 😊

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on Mar 4, 2016 at 9:46pm PST

You make me smile babe. ❤️❤️❤️

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on Jan 28, 2016 at 12:32pm PST

Lovely night with my friend @julietangus and my ❤️

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on Mar 10, 2016 at 1:28am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!