Foto: DELFI

Latvijas šovbiznesa aprindās plaši pazīstamais Edgars Toretto, kurš pēdējā laikā pievērsies ekskluzīvu auto tūnēšanas biznesam, uz grupas Z-Scars albuma prezentāciju ieradās kopā ar kādu simpātisku gaišmati (pāris attēlā). Kā novēroja pasākuma apmeklētāji, ar šo meiteni jauno biznesmeni vieno kas īpašs.

Šarmantais Toretto jau labu laiku ir brīvs vīrietis. Pagājušā gada novembrī, puisim apmeklējot restorāna Majestic atklāšanu, starp Latvijas dāmām izvērtās īsta cīņa par viņa sirdi. Taču nevienai tā arī neizdevās savaldzināt šķelmīgā acu skatiena īpašnieku.

Vēl nesen Toretto, daloties padomos par sieviešu lutināšanu 8. martā, DELFI Izklaidei stāstīja, ka pats ir brīvs no attiecībām. Taču piektdien, 11. martā, uz grupas Z-Scars albuma Restarts prezentāciju biznesmenis ieradās kādas noslēpumainas gaišmates kompānijā.

Jaunais biznesmenis ar pavadoni vakaru baudīja pie atsevišķa galdiņa. Vakara gaitā ar Toretto kādu vārdu pārmīt vēlējās daudzi šovbiznesa kolēģi, taču puisis ne soli neatkāpās no savas pavadones un izturējās pret meiču ar īpašām rūpēm.

Sarunā ar DELFI Izklaide Toretto neslēpj, ka izskatīgajai gaišmatei viņa dzīvē esot visai liela loma. Taču, vēloties pasargāt meiteni, viņš nolēmis neizpaust lieku informāciju par abu attiecībām vai minēt dāmas vārdu.

"Redzēsim, kā viss izvērtīsies. Pagaidām nevēlamies neko afišēt. Negribam visu sačakarēt," noslēpumains ir Toretto.

Viņš var pastāstīt, ka abi no sirds izbaudījuši pasākumu un Z-Scars uzstāšanos. "Var just, ka ieguldīts daudz darba albuma tapšanā. Dziesmu tekstos ir daudz mīlestības," priecājas Toretto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!