Foto: DELFI

Nedēļas nogalē telekanāla RīgaTV24 telpās kā senajos laikos kopā atkal sanāca pašmāju šovbiznesa krējums, lai līksmotu par kolēģu padarīto. Svinību iemesls bija grupas Z-Scars atgriešanās, prezentējot albumu Restarts un atklājot vērienīgu koncerttūri.

Albuma prezentācijas svinības grupa bija izvēlējusies veidot mazliet netradicionālas. Ierasto pasēdēšanu pie galdiņiem, baudot gastronomiskus un muzikālus gardumus, turpināja šova tiešraides filmēšana, lai albuma prezentāciju varētu baudīt arī Z-Scars draugi pie televīzijas ekrāniem.

Pirms pasākuma grupas līderis Andris Kivičs bija izplatījis īpašu ziņu faniem, aicinot jebkuru, kurš vēlas, ierasties ciemos. Kiviča vēstule bija sasniegusi arī pašmāju slavenību ausis, kuri kuplā skaitā bija atnākuši nobaudīt Restarts labumus.

Par Z-Scars fanoja tādi atpazīstami ļaudis kā dziedātāja Laura Raila, režisors Igors Linga, skaistuma konkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate, Latvijas seksa eksperts Edgars Toretto, sabiedrības dāma Ināra-Marmaly Trēziņa, multimākslinieks Kašers un citi populāri cilvēki. Kiviču klātienē atbalstīja arī viņa sieva, bērniem draudzīgo aksesuāru meistare Madara (pāris attēlā).

Uzreiz pēc prezentācijas grupa devās uz Jēkabpili, lai atklātu vērienīgu koncerttūri. Jau 16. martā Z-Scars priecēs jelgavniekus, 23. martā un 8. aprīlī spēlēs Rīgā, 9. aprīlī satricinās Liepāju, bet pēc tam dosies uz Preiļiem, Alūksni, Valmieru, Ventspili un Smilteni. Tūres ietvaros paredzēts koncerts pat blinā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!