Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 10. marta, pēcpusdienā pilsētas bārā Vest, norisinājās saldumu zīmola Laima jaunās piena šokolādes Tagad ballīte. Par godu pasākumam vairāki pašmāju šovbiznesa darboņi ļāvās avantūrai un izmantoja mirkli, lai izdarītu kādu lietu, no kuras allaž mazliet bijušies.

Pasākuma oficiālo daļu vadīja enerģiskais modelis un šovmenis Mārtiņš Kapzems. Šokolādes Tagad vēstnešu lomā iejutās sešas radošas personības no pašmāju slavenību vidus.

Viņi garduma zīmīgajam nosaukumam par godu izmantoja mirkli, lai izdarītu kaut ko, ko katrs jau sen vēlējies paveikt, bet nav varējis saņemties.

Dziedātāja Samanta Tīna klātesošos pārsteidza, pirmo reizi ēdot eksotiskās jūras veltes austeres, radio personība Toms Grēviņš izmēģināja savas dziedāšanas prasmes, izpildot grupas The Rolling Stones leģendārās dziesmas I Can't Get No Satisfaction karaoke versiju.

Mūziķis un grupas Gain Fast solists Kaspars Zlidnis pierādīja, ka ugunīgo salsas deju var izcili nodejot arī bez iepriekšējas pieredzes, uzaicinot uz deju kādu nejauši izvēlētu dāmu no viesu vidus.

Turpinājumā TV seja Ketija Šēnberga ļāvās drosmīgām vizuālām pārmaiņām, iegūstot ilgi kāroto rozā matu krāsu. Modes zīmola QooQoo dizainere Aļona Bauska meistarīgi vadīja savu pirmo publisko tējas ceremoniju.

Savukārt The Slowest Way to Rio ekspedīcijas dalībnieks Kārlis Bardelis ar satelīttelefona palīdzību sazinājās ar septiņkārtējo ASV čempionu biatlonā Raimondu Dombrovski, veicot pirmos sagatavošanās soļus savam vērienīgajam ceļojumam uz Brazīliju.

Samanta pēc notikuma sociālajos tīklos faniem paudusi prieku, ka izdevies paveikt to, no kā allaž bijis mazliet bail. Viņa atklājusi, ka austeres publiskā apēšana nemaz nav bijusi tik traka.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!