Foto: Publicitātes foto

Par šīs nedēļas sarunas tēmu numur viens Latvijas šovbiznesā kļuvis mūziķa Andra Kiviča konflikts ar divu nepieskaitītu suņu saimnieku Šampētera ielā 107. Šajā sakarā novaldīties nav spējis arī allaž asprātīgais Lauris Reiniks (attēlā), kurš publiski pavilcis kolēģi uz zoba par starpgadījumu.

Nepatīkamā konflikta, kura sakarā jau uzsākts kriminālprocess un administratīvā lietvedība, ēnā nepelnīti palicis kāds cits svarīgs Kiviča dzīves notikums. Jau piektdien, 19. martā, mūziķis kopā ar grupu Z-Scars prezentēs savu sesto albumu Restarts.

Izkratījis faniem sirdi par suņu lietu, Kivičs trešdienas, 9. marta, vakarā savā Twitter profilā pāršķīris jaunu lapu un sācis informēt par jaunumiem albuma prezentācijas sakarā. Mūziķis aicinājis fanus piektdien 18:30 ierasties RīgaTV24 telpās, lai bez maksas baudītu Z-Scars jauno hitu parādi.

Pēc Kiviča paziņojuma sarosījies viņa kolēģis Lauris Reiniks, jautājot, vai prezentācijā Z-Scars spēlēs arī leģendāro Tu tuvojies sev. "Ja nebūs, tad suņus uzsūtīšu," rimties spējis nav Reiniks, kurš Twitter vidē zināms arī kā liels jokdaris.

Z-Scars līderis nav ļāvies provokācijām. Mūziķis korekti izgājis no divdomīgās situācijas, paziņojot Reinikam, ka viņam "beidzas telefona baterija", un novēlot labu koncertu. Arī Reiniks sarunu noslēdzis uz pozitīvas nots, novēlot kolēģim izdevušos koncertu un neturpinot ķircināties.

Kiviča un Reinika attiecības sociālajos tīklos jau izsenis bijušas visai saspīlētas. Kivičs savulaik Twitter sarīkojis traci, pārmetot Reinikam ņirgāšanos par invalīdiem un dažādi ironizējot par kolēģa liekulību dažādās dzīves situācijās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!