Foto: instagram.com/lenaushakova89/

Pavasarim tuvojoties, kluba Coyote Fly viesu uzkurinātāja un radio dīdžejmeitene Seksīgā Lee atkal metusies iedvesmot Latvijas daiļavas parūpēties par saviem augumiņiem. Smukulīte iepriecinājusi ar attēlu, kurā viņas iespaidīgās krūtis redzamas pēc intensīvas vingrošanas.

10. marta rītā Lee savā Instagram foto blogā atrādījusies pēc sporta nodarbības. Perfekto formu īpašniece fotokameras objektīvu šoreiz nav vērsusi pret seju, bet gan nobildējusi savas prāvās krūtis.

Skaidrs, ka ne viens vien vīrietis par šo attēlu notecinās siekaliņu. Dīdžejmeitenes apaļumi ne tikai var lepoties ar titāniskiem apmēriem, ko Lee uzsvērusi, salīdzinājumam pieliekot klāt basketbola bumbu – tos turklāt klāj arī maigas sviedru lāsītes, un pat dubultais sporta krūšturis nespēj noslēpt Lee bumbuļu stingros galiņus.

Šī nav pirmā reize, kad iedvesmojošā dāma izmanto sporta zāles vidi, lai atrādītu savu sievišķību. Pagājušā gada rudenī īstu apvērsumu radīja video, kurā Lee apaļumi bija nofilmēti kardiotreniņa laikā.

Kādu laiku atturējusies no tādu pikantēriju publiskošanas, kurinātāja uz pavasari atgriežas, lai iedvesmotu arī citas meitenes parūpēties par saviem augumiem sporta zālē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!