Foto: Publicitātes foto

Lauku sētas uzvarētājs Mārtiņš Ainis Roga (attēlā centrā) nedomā padoties cīņā par iespēju balvā saņemtajā ceļojumā ņemt līdzi arī sievu. Izlasījis šova veidotāju viedokli šajā jautājumā, viņš nāk klajā ar jauniem faktiem un piedāvā strīda risinājuma iespēju.

"Nenoliedzu faktu, ka ceļojums līgumā bija minēts vienai personai, taču tas, ka Miziša kungs vai kāds cits no šova veidotājiem bija iepazīstinājis dalībniekus ar ceļojuma programmu vai informējis par tādiem sīkumiem kā papildus izdevumi, lai tur nokļūtu, potes, ceļojuma apdrošināšana, ēdināšana un ceļojuma kompānija, kura piedāvās šo ceļojumu, ir klaji meli," DELFI Izklaidei atklāj Mārtiņš.

Viņš pat atkārtoti paskatījies sērijas un šova reklāmas klipus, gūstot sev apliecinājumu, ka publiski nekur nav minēts, ka ceļojums ir vienai personai, savukārt "pilnais vezums" iekļaujas 500 eiro summā.

"Ja jau tik pārnestā nozīmē tika reklamēts šis "zirga vezums", maldinot skatītājus un arī mani, tad, iespējams, pārnestā nozīmē būtu pat jāuztver ceļojums uz Brazīliju. Iespējams, noskatoties kādu dokumentālu filmu par Brazīliju, sajūtas būs it kā būtu bijis šajā ceļojumā uz Brazīliju," salīdzina uzvarētājs.

Atbildot uz šova veidotāju argumentu, ka, izvēloties lētākas preces, 500 eiro dāvanu karte nudien nodrošinātu iespēju piekraut ar labumiem pat divus zirga ratus, Mārtiņš pauž gatavību sevis izvēlētās mantas vest atpakaļ uz veikalu un ar šova veidotāju palīdzību izvēlēties lētākas, kas tiešām piepildītu zirga vezumu.

"Ja jau esam sākuši runāt tik tiešām atklātu sarunu, varu minēt faktu, ka balva pašam pēc uzvaras bija jāmeklē rokās, vairākkārt sūtot sms un rakstot Facebook vēstules," atklāj Roga. Kad kašķī iesaistīti mediji, viņš uzreiz uzaicināts ierasties pēc balvas.

Lai gan šova veidotāji skaidro, ka visas nianses par dāvanu uzvaras gadījumā dalībniekiem izskaidrotas pie līguma parakstīšanas, Mārtiņš uzsver, ka tas noticis tikai brīdī, kad viņš jau kā uzvarētājs ieradies pēc reālās balvas.

Pirms līguma parakstīšanas nekas par ceļojuma niansēm neesot bijis stāstīts, par bonusa balvas esamību pat nekas nav bijis zināms.

"Nebija zināms, vai vezumu saņems otrās vietas ieguvējs vai pirmās," skaidro Mārtiņš, kurš, lai arī balvu saņēmis neplānoti, tomēr grib pacīnīties par taisnību.

Lai arī ne līgums, ne reklāmas nav vēstījušas par to, ka ceļojums paredzēts diviem, Mārtiņam šāds iespaids esot radies sarunās ar vienu no šova veidotājiem. Kā vēl vienu dīvainu faktu šovmenis min to, ka dāvanu saņēmis februāra izskaņā, taču ceļojums esot rezervēts jau janvārī.

"Protams, neesmu zvērs, labprāt sēdīšos ar Miziša kungu pie viena sarunu galda, lai visu izrunātu. Starp citu, sarakstē ar Miziša kungu Facebook, kur atklāju savu sašutumu par "zirga vezumu", Miziša kungs atklāja faktu, ka reklāmas mēdz būt daiļrunīgas," pasmīn Mārtiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!