Foto: Vida Press
Piektdien, 4. martā, pieticīgā ceremonijā par precētu vīru un sievu kļuva 84 gadus vecais mediju magnāts Ruperts Mērdoks un aktrise, kādreizējā supermodele Džerija Hola (abi attēlā). Sestdien abi salaulājās vēlreiz – baznīcā.

Jau vēstīts, ka piektdien pēc sarakstīšanās Mērdoks un viņa jaunā sieva pozēja fotogrāfiem pie Spenseru nama. Bijusī supermodele bija tērpusies atturīgā mētelītī un zempapēžu laiviņās.

Savukārt Dieva priekšā abi laulības saitēm vienojušies sestdien, vēsta The Guardian. Ceremonija norisinājusies Londonas centrā, un to ar savu klātbūtni pagodinājuši teju 200 lūgtie viesi.

To, ka abi nolēmuši apprecēties, pāris janvārī paziņoja britu laikrakstā The Times. Saderināšanās notika Losandželosā, kad Mērdoks un Hola kopā apmeklēja Zelta globusa kino un televīzijas balvu svinīgo pasniegšanas ceremoniju.

84 gadus vecais Mērdoks un 59 gadus vecā modele attiecības uzsāka aizvadītās vasaras beigās. Šī ir mediju magnāta ceturtā laulība. Savukārt Hola no 1990. līdz 1999. gadam bija precējusies ar britu rokgrupas The Rolling Stones solistu Miku Džegeru.

Austrālijā dzimušā Mērdoka, kurš tagad ir ASV pilsonis, bagātība novērtēta uz apmēram 11 miljardiem ASV dolāru (10,1 miljardiem eiro). Viņa kompānijai pieder vairāki pasaulē slaveni preses izdevumi, tostarp The Wall Street Journal, The New York Post un The Sun.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!