Foto: Facebook.com/ethan.tiplady
Ārvalstu mediju ievērības lokā nonācis austrālietis Ītans Tipa. Viņš ezera krastā atradis izskalotu ērmīga paskata radījumu un iemūžinājis to foto, kurš daudziem interneta lietotājiem licis lauzīt galvas, kas ir attēlā redzamā būtnē.

Ūdens radījumu austrālietis šonedēļ uzgājis pie Makvērijas ezera. Bildi ar baiso būtni viņš publicējis savā Facebook profilā, un neilgā laikā foto izpelnījies ne tikai sabiedrības, bet arī žurnālistu interesi.

Bildē redzamajam radījumam ir tievs, garš ķermenis ar izciļņiem un aste kā krokodilam. Savukārt no ezera izskalotā briesmoņa galva veidota līdzīgi kā delfīnam, bet mute ir pilna ar asiem zobiem.

Ļaudis attēla komentāru sadaļā prātojuši, kas varētu būt bildē redzamā būtne. Dažiem sķitis, ka radījums nedaudz atgādina krokodilu, savukārt citi izteikuši varbūtību, ka Ītans atradis kādu aizvēsturisku, līdz šim neatklātu ūdens iemītnieku.

Izdevums The Daily Mail sazinājies ar Austrālijas Nacionālā muzeja zivju un jūras iemītnieku ekspozīcijas veidotāju Marku Makgrauderu, un viņš izteicies, ka Ītans, iespējams, ezera krastā atradis zuti. Tiesa, arī pats pētnieks par šo versiju nav bijis pilnībā pārliecināts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!