Foto: Facebook.com/Sofia-Abramovich
Britu mediji nebeidz vien jūsmot par krievu miljardiera Romāna Abramoviča meitiņu Sofiju (attēlā). Daiļava tikai nesen sasniegusi pilngadību, bet viņa jau tiek dēvēta par vienu no bagātākajām pusaudzēm visā Lielbritānijā.

Sofija ir viena no Abramoviča septiņiem bērniem. Britu laikraksti ziņo, ka viņa dzīvo Londonā, un, lai gan miljardiera meita vairās no starmešu gaismām un necenšas zīmēties saviesīgos pasākumos, žurnālistiem izdevies ievākt gana daudz informācijas par turīgo dāmu.

Kā jau daudzi mūsdienu jaunieši, arī Sofija dzīvojas sociālajos tīklos. Tiesa, viņa savu privāto dzīvi izrāda visai piesardzīgi - Abramoviča meita nedižojas ar labumiem, ko iegādājusies par tētuka naudiņu.

Sofijas hobijs un lielākā aizraušanās ir zirgi, un viņa ar visnotaļ labiem panākumiem arī startējusi dažādās sacīkstēs. Savukārt brīvajā laikā viņa izklaidējoties kopā ar Deivida un Viktorijas Bekhemu pievilcīgajiem dēliem.

Tāpat žurnālisti noskaidrojuši, ka krievu miljardiera meitiņa uz skolu savulaik nereti nogādāta ar helikopteri, bet uz universitāti viņa tiekot aizvizināta ložu drošā Range Rover džipā.

Mediji Sofijas dzīvi izokšķerējuši līdz katrai sīkākajai detaļai. Tā, piemēram, gada sākumā viņa kopā ar vairākiem draugiem esot pavadījusi brīvdienas Franču Rivjērā, kur viņas ģimenei pieder savrupnams. Atvaļinājums esot izmaksājis aptuveni 263 tūkstošus eiro.

Žurnālisti izpētījuši, ka Sofijai ir ļoti mīļas un ciešas attiecības ar savu bagāto tēti, par ko liecina arī kopīgie foto, ko meitene nereti publicē savos sociālajos tīklos.

Tiesa, pēc nesenās žurnālistu lielās intereses daiļava virtuālajā vidē kļuvusi krietni vien piesardzīgāka, un viņas Instagram foto blogs vairs nav apskatāms kuram katram.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!