Foto: Vida Press

Sestdien, 30. janvārī, Losandželosā pasniegtas prestižās SAG Awards jeb Ekrāna aktieru ģildes balvas. Kā ierasts, par vieniem no apspriestākajiem tematiem kļuvuši ne tikai statuešu ieguvēji, bet arī tērpi, kuros aktrises gozējušās uz sarkanā paklāja.

Ārvalstu modes kritiķi izveidojuši vissliktāk tērpto dāmu apkopojumu, un daudzus pārsteidzis fakts, ka šoreiz neglaimojošajā topā iekļuvušas vairākas nopelniem bagātas aktrises, kuru gaumes un stila izjūta parasti nevienam neraisa šaubas.

Tā, piemēram, par vienu no bezgaumīgāk tērptajām atzīta 55 gadus vecā Holivudas aktrise Džuliana Mūra - modes kritiķi nosprieduši, ka zaļā, fliteriem rotātā vakarkleita likusi valkātājas auguma aprisēm izskatīties bezformīgām.

Arī aktrise Nikola Kidmena, kura uz sarkanā paklāja gozējās rozā un violetos toņos ieturētā vakarkleitā, izpelnījusies stila pazinēju nopēlumu un kritiku.

Tiesa, nevienai bezgaumībā nav izdevies pārspēt amerikāņu aktrisi un režisori Loriju Petiju, kura viennozīmīgi pasludināta par vissliktāk tērpto daiļavu apbalvošanas ceremonijā.

Petija centusies pārsteigt un žilbināt ar rozā bikškostīmu, taču pūles šoreiz nav attaisnojušās - viņas tērps modes kritiķiem tomēr šķitis pārlieku ērmīgs un pagalam nepiemērots sarkanā paklāja pasākumam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!