Foto: DELFI

Populāro rokmūziķi Ivo Fominu Muzikālās bankas aizkulisēs atbalstīja viņa skaistā sieva Iveta (pāris attēlā). Sievas portrets māksliniekam pirms pusotra gada uztetovēts arī uz dilba, un konkursa aizkulisēs faniem beidzot bija iespēja novērtēt kā mākslas darbu, tā šī darba iedvesmotāju.

Pie zīmīgā tetovējuma mūziķis tika 2014. gada vasarā. Toreiz par vīra jauno, īstam rokerim nepieciešamo "aksesuāru" ar sociālo tīklu starpniecību fanus informēja viņa sieva.

Atrādot tetovējumu kopā ar tā iedvesmotāju, skaisto sieviņu Ivetu, Fomins sarunā ar DELFI Izklaidi spriež, ka tetovējums jau it kā klasificējams kā "vecs", taču viņa sieviņa joprojām izskatās tikpat lieliski, kā pirms pusotra gada iemūžināta tetovējumā.

Vēl vairāk - Iveta dzīvē ir glītāka nekā mākslas darbā. Tetovēšanas eksperti parasti iesaka rūpīgi pārdomāt, ja gribas uz savas miesas iemūžināt kaut ko, kas saistīts ar otru pusīti, jo dzīvē varot gadīties visādi.

Fomins tetovējumu izveidojis pēc desmit gadus ilgām pārdomām un, iespējams, tas ir iemesls, kāpēc rokeris izvēli nekādi nenožēlo. Gluži otrādi - Fomins izvēlas apģērbu ar īsām piedurknēm, kas atklāj tetovējumu arī citu acīm. Ar skaisto zīmējumu uz vīra dilba lepojas arī pati Iveta, kura iepriekš bijusi tetovēšanās pretiniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!