Foto: DELFI
Pagājušo gadu seksa eksperts Edgars Toretto slavas saulītē izcēla pieaugušo filmu aktrisi no Latvijas Violetu jeb Violu Bailey (attēlā). Kādu laiku pastrādājusi industrijā, Violeta aiziet no pornobiznesa.

"Jau vairākus mēnešus nefilmējos vispār. Esmu pieņēmusi lēmumu pārtraukt darbošanos šajā biznesā. Vēlos turpmāk dzīvot mierīgu, klusu, ģimenisku dzīvi. Ceru, ka Latvijas ļaudis šo manu vēlmi respektēs," sarunā ar DELFI Izklaidi uzsver Violeta.

Jaunā sieviete atklāj, ka publiskas slavas vairs nealkst. Viņa neplāno spīdēt Latvijas šovbiznesa ballītēs, bet tos, kuri skatījušies filmas ar latviešu aktrises piedalīšanos, Violeta lūdz nevajāt viņu sociālajos tīklos, bet ļaut mierīgi dzīvot tālāk.

Violeta jau no sākta gala tika uzsvērusi, ka pieaugušo filmās piedalās tikai tāpēc, lai nopelnītu naudu un nākotnē varētu nodoties ģimenes dzīvei, nesatraucoties par finansiāliem jautājumiem.

"Lielāko daļu naudas, ko nopelnu, es uzkrāju. Es izlēmu jau sākumā - ja es to daru, tad kaut kā vārdā, nevis tērēju naudu kosmētikā un drēbēs.

Jau sen zinu, ka man būs bērni, es ļoti gribu bērnus. Bet sapratu, ka negribu tā - sēdēt Maximā pie kases, piedzemdēt bērnu un mēģināt savilkt galus kopā.

Gribu kaut ko nopelnīt, kaut ko dzīvē sasniegt un tad pievērsties savu bērnu audzināšanai,'' DELFI Izklaidei savulaik uzsvēra Violeta. Toreiz meitene atklāja arī to, ka viņai ir savi nopietni principi attiecībā uz filmu izvēli, un nekādus netīrus darbiņus šajā sfērā viņa neizvēlēsies.

Violetai izdevies saglabāt savus principus - meitenes kontā ir tikai kvalitatīvas filmas pazīstamā režisora Pjēra Vudmena vadībā un lielisks priekšnesums pašmāju erotikas festivālā Erots.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!