Foto: Vida Press/Mikael Theimer/REX Shutterstock
Dažiem, iespējams, būs grūti to saprast, bet ne visiem cilvēkiem patīk fotografēties. Kāds franču fotogrāfs gan pierādījis, ka tas nav šķērslis jauku foto tapšanai.

Parīzē dzimušais Mikaels radījis virkni foto ar savu draudzeni Marionu, kura, kā viņš pastāstījis aģentūrai REX, ļoti kautrējas no kameras.

Tā kā Mikaelam pārlieku patīk fotografēt, viņš mīļoto dažādi centies pierunāt uz bildēšanos, un galu galā viņa arī piekritusi. Tiesa, Mariona to darījusi savā stilā - slēpjoties aiz lietām, pagriežot muguru un citādi izvairoties no tieša kontakta ar kameru.

Pirmo foto, kurā mīļotā, muguru pagriezusi stāv pie garāžas durvīm, autors publiskojis Facebook tīklā, kur tas guvis lielu atsaucību.

"Visi uzskatīja, ka tas ir jautri," atceras fotogrāfs, un tad arī dzimusi ideja veidot šādu attēlu sēriju.

Pirmie foto tapuši pirms sešarpus gadiem, kad abi iepazinušies studiju laikā Monreālā, un, kā atzinis Mikaels, Marionai bildes un to tapšana reizē gan patīk, gan nepatīk.

Mikaelam ir arī savs skaidrojums draudzenes nepatikai pret fotografēšanos - viņš uzskata, ka bailes no kameras un tā, kā viņa izskatīsies attēlos, var radīt slavenību un modeļu uzlabotās fotogrāfijas žurnālos un sociālajos tīklos. Vienkāršai sievietei tie var radīt šaubas par to, cik labi būs viņas pašas foto.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!