Foto: Kadrs no video

Pasaules šovbiznesā jau atkal izskanējis Latvijas vārds. Šoreiz tas noticis populārajā amerikāņu šovā The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Raidījuma vadītājs Džimijs Falons (attēlā labajā pusē) skatītājus aicinājis iesūtīt ērmīgus un asprātīgus ekrānuzņēmumus, un kāda rīdzinieka izveidotais attēls pamatīgi uzjautrinājis pārraides zvaigzni.

Tīmekļa vietnē YouTube šonedēļ publicēts vairāk nekā piecas minūtes garš sižets, kurā Falons uzjautrinās par dažādiem ekrānuzņēmumiem, ko viņam iesūtījuši raidījuma skatītāji. Šova vadītāju īpaši sajūsminājusi latviešu puiša Edmunda Kalniņa veidotā bilde.

Edmunds Falonam nosūtījis attēlu no režisora Dž. Dž. Džilindžera iestudētās Liepājas teātra izrādes Sniegbaltīte un septiņi rūķīši. Rīgā dzīvojošais puisis aktierī Armandā Kaušelī saskatījis lielu līdzību ar populārā šova vadītāju.

Fakts, ka latvietis Liepājas teātrī uzgājis Falona līdzinieku, tik ļoti uzjautrinājis raidījuma vadītāju, ka viņš saģērbies līdzīgās drānās kā attēlā redzamais aktieris un pat atveidojis viņa sejas izteiksmi. Stāsts par latviešu puiša iesūtīto bildi sākas 3:56 minūtē.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!