Foto: Publicitātes foto

Šovs Lauku sēta jau noslēdzies ar Mārtiņa Aiņa Rogas uzvaru, bet dalībnieku privātās intrigas turpinās. Kolēģu un saimnieces nežēlastībā kritusī Ingūna Stapāne (attēlā) atklātā sarunā stāsta par to, kā šovs ietekmējis viņas dzīvi, ienesot tajā gan pozitīvas sajūtas, gan ieraujot arvien lielāku intrigu un negāciju virpulī.

Saimniece biedē ar tiesu darbiem

"Pats šovs man bija veiksmīgs, taču pēc tam sākās trādi rīdi rallallā. Paliku strādāt pie saimnieces, un viņa par to man atriebās, apgalvojot, ka esmu izkrāpusi cūku un nozagusi dekoderu," sarunā ar DELFI Izklaidi nopūšas Ingūna.

Strādīgā sieviete uzreiz uzsver - viņas sirds ir tīra. Dekoderis esot bijis saimnieces un slaucējas dāvana dzimšanas dienā, savukārt cūku, kas nemaz neesot bijusi tik branga, kā saimniece stāsta, viņa pilnībā atstrādājusi.

Bet skandāls vēl nav galā - saimniece nupat esot Ingūnai zvanījusi, iespējams, ar mērķi iebiedēt. "Viņa piezvanīja man, ka esot paņēmusi advokātu un gribot izrunāties. Paga, paga, kāpēc viņas advokātam ar mani jārunā?

Vai nu tiesa, vai izrunāties. Domāju, ka viņa mani vienkārši grib iebiedēt," par saimnieces gājieniem vairs nesatraucas Ingūna, kura nekādu oficiālu vēsti par tiesu neesot saņēmusi.

Vākusi Mārtiņa netīrās zeķes un trusikus

Ingūnai sāp tas, ka pēc šova vairāki kolēģi metušies uz vienu roku, medijos izplatot ziņas par to, ka viņa it kā esot dzērāja. "Es neesmu dzērāja! Es esmu sportiste, katrs var pārliecināties, ka mans vārds ir sameklējams ziņās par regbiju.

Esmu pazīstama ar slaveniem sportistiem. Lai taču beidz fleitēt," dusmīga ir Ingūna. Viņa atklāj, ka lielākie apvainotāji patiesībā paši nemaz neesot tādi zelta gabaliņi. Iespējams, tieši tāpēc viņi padarījuši Ingūnu par grēkāzi - lai uz pašiem nekristu ēna.

"Patiesībā šova uzvarētājs Mārtiņš pats ir pēdējais dzērājs. Ja jūs zinātu, kā viņš dzīvo! Arī es savu reizi iedzeru, bet, salīdzinot ar viņu, tas nav nekas. Nedzeru diendienā, un par sevi rūpējos.

Mārtiņš uz tikšanos Rīgā ieradās pilnīgi noplucis. Pēc šova man bija jāvāc viņa netīrās zeķes un trusiki, kas mētājās visur," atklāj Ingūna.

Otra nelabvēle Violeta viņai visdrīzāk esot ieriebusi popularitātes dēļ. Meitene esot nākusi ar cerībām uz uzvaru, bet, kad neveicies tik labi, kā cerēts, viņa sākusi kaldināt slavu, sacerot baumas par kolēģiem.

Jauni vīrieši piedāvā seksu un grib bučoties

Dalībai Lauku sētā ir vēl kāds interesants blakusefekts. Šovs pavēris vientuļajai mammai plašas iespējas iepazīties. "Man regulāri zvana puiši - nezinu, kur viņi dabū manu numuru? Intreresantākais, ka zvana jauni čomi.

Man ir 38 gadi, bet uz randiņiem aicina puiši, kam pāri 20," interesantu niansi atklāj Ingūna. Viņa jau bijusi arī uz vairākiem randiņiem.

"Biju uz Četriem baltiem krekliem, klubu Laternu stundā Rīgā. Bet šie jaunie puiši mani mulsina. Viens uzreiz pajautāja - kad satiksimies, vai varēsim iet roku rokā? Vai varēsim bučoties uz ielas? Puisim 25 gadi, no Ķekavas.

Bet vienam vēl jaunākam no Liepājas bija trakāk - viņš lika manīt, ka uzreiz gribētu seksu. Laikam jau tik jauni man nederēs," spriež Inguna, atklājot, ka šobrīd sarakstās ar kādu 40 gadus vecu vīrieti, kurš viņai sola arī palīdzēt iziet apsardzes kursus - šis variants šķiet cerīgs.

"Bet jaunie vīrieši sola visu iespējamo. Sola apelsīnus, vest uz bāru. Es uz tādiem piedāvājumiem neiekrītu," sevi ap stūri apvest neļaus Ingūna.

Cūkēdiens un caureja

Par spīti visām negācijām, kas pārdzīvotas Lauku sētas sakarā, Ingūna uz piedzīvojumu mēģina atskatīties ar gaišu skatu. "Nav tā, ka visi pārējie mani ienīst - esmu ļoti labos draugos ar Artu un Eviju.

Protams, esmu ieguvusi arī atpazīstamību. Kad aizbraucu uz Gulbeni, visi skatās. Reiz pat sanāca dalīt autogrāfus. Pienāca viena sieviete, palūdza autogrāfu, un pēc tam vesela rinda gribētāju sastājās.

Arī draugos man raksta cilvēki, kuri mierina, lai neuztraucos. Lai Mārtiņš brauc uz savu Brazīliju, es tāpat biju labāka. Man ir fani pat Horvātijā un Kanāriju salās, kas raksta - Ingūn, turies, nepadodies, mēs esam par tevi," par popularitātes gaišo pusi priecīga Ingūna.

Savukārt slikto viņa nemaz negribot atcerēties. Saimniecība palikšot Ingūnas atmiņā kā netīra vieta, kur nav pat lāgā bijis, kur drēbes izmazgāt un izžāvēt. Strādājot pie saimnieces, Ingūna barota, kā pati atzīst, ar "cūkēdienu".

Sieviete no vietējā veikala piepirkusi klāt nocenotos produktus, bet beigās iedzīvojusies caurejā. Tiesa, pati saimniece agrākās intervijās pārmetumus par netīrību un nekārtību saimniecībā noraidījusi, un arī citiem dalībniekiem būtisku iebildumu par dzīves apstākļiem lauku sētā nav bijuši.

Arī šova formāta režisors Andis Mizišs sarunā ar DELFI Izklaidi kliedēja runas par slikto barošanu Valentīnas saimniecībā - strādniekiem maltītes ir bagātīgas, tāpēc pārmest "cūkēdiena" likšanu galdā nav pamata.

Ingūna stāsta, ka uz lūgumu iedot kādas zāles saimniece esot atbildējusi rupji, bet visvairāk sāpot izteikumi presē, kur Ingūna tiek saukta par sliņķi un alkoholiķi.

"Nu neesmu es ne sliņķe, ne alkoholiķe. Veselu mēnesi nostrādāju pēc labākās sirdsapziņas, visu dienu. Kāpēc saimniece pēc tam mani apmelo? Kāpēc šova kolēģi sauc par dzērāju?

Ziniet, ko es varu pateikt? Mani nevar iebiedēt. Es esmu Rembo. Mani grib pataisīt par nulli, bet es neesmu nulle. Es esmu regbijiste, es turpināšu cīnīties," iedvesmas pilna ir Ingūna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!