Foto: DELFI

Viens no apspriestākajiem šīs sezonas TV projektiem - šovs Lauku sēta - jau beidzies, bet Rozīšu saimniece Valentīna Roziņa (attēlā ar šova vadītāju Jāni Rāznu) nolēmusi pastāstīt, kas tad lauku sētā noticis tad, kad kameras izslēgtas.

"Nedomāju, ka biju ļoti stingra saimniece. Taču vakaros, kad filmētāji aizbrauca prom, bija jāpastāv klāt, lai šova dalībnieki visu izdarītu, kā nākas," izdevumam Privātā Dzīve pastāstījusi brašā saimniece.

Atskatoties uz laiku, ko dalībnieki pavadījuši viņas sētā, Roziņa atzīst - neesot nedz ieguvumu, nedz zaudējumu, bet to, ka piekritusi piedalīties, viņa nenožēlojot.

"Lai gan neviens no viņiem īsti nebija atbraucis strādāt, no katra dalīnieka kaut kāds devums bija. Ingūnai ir baigais spēks. Taču, ja citi pirms filmētāju ierašanās rāvās visu nakti, lai būtu redzams darba rezultāts, viņa mierīgi gāja gulēt," stāsta saimniece.

Lēnīgais Agnis bijis galvenais palīgs, kad vajadzēja atjaunot nodegušās cūku kūts jumtu.

"Mārtiņš, kas skaitās celtniecības firmas vadītājs, neko daudz uz jumta nesaprata. Tikpat labi es varētu būt ķirurgs, jo lopiem vēderu pārgriezt māku. Mārtiņš nezina ne naglu izmērus, ne to, kas ir kvadrātmetrs," atklāj Rozīte.

Vislielākās dusmas pēc šova viņai sagādājuši anonīmie komentāri par to, kāda nekārtība valda saimniecībā.

"Ir viegli sēdēt ar datoru klēpī un rakstīt - ārprāts, kāda nekārtība ir Valentīnas sētā! Taču tā laukos vienkārši izskatās. Par manām govīm runā - tās te dzīvojot sūdos! Piedodiet, bet govis kakā, un, cik es atceros, viņām vienmēr bijušas netīras astes," žurnālam Privātā Dzīve skaidrojusi Valentīna.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!