Foto: Kadrs no video

Pirms 25 gadiem uz lielajiem ekrāniem iznāca leģendārā filma Viens pats mājās (Home Alone), kurā galveno varoni, nebēdnīgo Kevinu, atveidoja tolaik tikai desmit gadus vecais aktieris Makolijs Kalkins. Šajos Ziemassvētkos viņš atgriezies apritē ar asprātīgu īsfilmiņu.

Teju ikvienam zināms stāsts par Kalkinu, kuram tika paredzēta spoža karjera, bet viss izvērtās gaužām bēdīgi - puisis sāka slīkt heroīna atkarībā, vairākas reizes mēģināja izdarīt pašnāvību un pazuda no kino sfēras. Tiesa, šonedēļ viņa vārds atkal gozējas slavas saulītē.

Ceturtdienas, 17. decembra, pievakarē tīmekļa vietnē YouTube publicēta neliela filmiņa ar Kalkinu galvenajā lomā. Diennakts laikā epizode, kurai dots nosaukums Just Me In The House By Myself, kļuvusi par virālo sensāciju - tā noskatīta jau vairāk nekā piecus miljonus reižu.

Īsfilmā Kalkins atkal iejuties Kevina tēlā, un viņš, nervozi smēķēdams, taksistam stāstījis, ka bērnībā piedzīvojis psiholoģisku traumu, jo mamma un tētis atstājuši viņu mājās vienu pašu. Puisis sūdzējies, ka viņam nācies aizstāvēt sevi un māju no negantiem kramplaužiem.

Kā liecina video aprakstā sniegtā informācija, šonedēļ publicētais sižets paredzēts kā komēdijseriāla DRYVRS pirmā epizode. Seriālā tiks rādīti dažādi ērmīgi un uzjautrinoši cilvēki, ar kuriem taksī mēdz sastapties galvenais varonis - šoferis.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!