Foto: Instagram.com/365traveldates/
Daudzi jaunie pāri pēc precībām dodas medusmēnesī, un visbiežāk par galamērķi tiek izvēlētas siltās zemes vai īpaši romantiskas pilsētas, taču Kamilla un Marks Villaflori (abi attēlā) sava medusmēneša ietvaros apskatījuši teju visu pasauli.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Marks un Kamilla par precētu vīru un sievu kļuvuši pieklusinātās svinībās 2011. gadā Šanhajā. Savukārt pusotru gadu vēlāk sarīkota vēl viena ceremonija Filipīnās, un šoreiz ar viņiem kopā bijuši arī draugi un radinieki.

Lai gan pāris ir precējies vairākus gadus, medusmēnesis beidzies tikai nesen. Mīlnieki tā laikā apskatījuši pasauli un savas gaitas atspoguļojuši tīmeklī.

Kā vēsta mediji, Marks pēc kāzām savai sieviņai piedāvājis doties nedaudz citādākā ceļojumā - nevis vairākas nedēļas vāļāties pludmalē, bet gan braukt vērienīgā ekspedīcijā pa visu pasauli 365 dienu garumā.

Kamilla aptuveni gadu apdomājusi vīra piedāvājumu, un beigās nolēmusi kopā ar savu mūža mīlestību mesties trakākajā dzīves avantūrā. Tiesa, medusmēnesis nedaudz ievilcies - paredzēto 365 dienu vietā pārītis ceļojis 500 dienas, un šajā laikā viņi guvuši neaizmirstamus un spilgtus iespaidus.

Kamilla un Marks gada laikā paviesojušies vienpadsmit valstīs - ASV, Kenijā, Tanzānijā, Apvienotajos Arābu Emirātos, Gvatemalā, Panamā, Kolumbijā un citviet. Vienas dienas budžets bijis aptuveni 100 dolāru, un ceļojuma izskaņā pāris secinājis, ka atlicis gana daudz naudas, lai pasaules apskati pagarinātu vēl par 135 dienām.

Kā pāra kopīgajā blogā 365traveldates.com rakstījis Marks, laika gaitā ceļošana kļuvusi par viņu dzīvesveidu, un katru reizi, kad abi mīlnieki viesojušies citā valstī vai pilsētā, viņš atkal no jauna iemīlējies savā sievā. Pāra krāšņais Instagram blogs apskatāms šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!