Foto: Instagram.com/buzova86/
Futbolists Dmitrijs Tarasovs un viņa sieviņa Olga Buzova (attēlā) ir viens no šī brīža karstākajiem un apspriestākajiem Krievijas pārīšiem. Abi apprecējās pirms trīs gadiem, un laika gaitā viņu slava un ietekme tikai augusi.

Tarasovs šobrīd spēlē Maskavas Lokomotiv klubā, un viņa atalgojums ir visai iespaidīgs - aptuveni 1,5 miljoni eiro gadā. Savukārt futbolista skaistā sieviņa ir multimāksliniece - TV raidījumu vadītāja, realitātes šovu dalībniece, aktrise, dizainere un, protams, modele.

Ģimenes budžets ir visai iespaidīgs, tādēļ tikai likumsakarīgi, ka abu dzīve ir glamūra, luksusa un spozmes pārpilna. Turklāt pārītim savas gaitas labpatīk izrādīt arī publiski. Abiem izveidoti Instagram foto blogi, un bildītes tajos tiek publicētas ar apskaužamu regularitāti.

Kamēr futbolists var lepoties tikai ar 295 tūkstošiem Instagram sekotāju (blogs apskatāms šeit), viņa sieva jau ieinteresējusi vairāk nekā 3,5 miljonus šī sociālā tīkla lietotāju. Turklāt viņa ļoti cītīgi rūpējas par to, lai faniem nenāktos vilties.

Olga savā blogā publicējusi tūkstošiem foto, kuros atspoguļotas viņas ikdienas gaitas - sporta zāles apmeklējums, drēbīšu piemērīšana, vakariņu ieturēšana restorānā, ceļošana, gozēšanās burziņos, zīmēšanās televīzijā un tamlīdzīgi sasniegumi. Pagaidām vienīgā nodarbe, kuru daiļava, šķiet, nav atrādījusi publiski, ir dabisko vajadzību nokārtošana.

Olgas blogs sniedz unikālu iespēju ielūkoties veiksmīgo, slaveno un bagāto ļaužu ikdienā, un tas ieinteresējis un piesaistījis daudzus. Savukārt tos, kuri smīkņā par futbolista sieviņas zīmēšanos, droši vien vienkārši pārņēmusi skaudība. Ar Oļas blogu iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!