Foto: DELFI

Lai gan šovā Lauku sēta Mārtiņš Mārtinsons jeb lielais Mārtiņš (attēlā ar šova kolēģēm) saņēma publisku kurvīti no kolēģes Artas, pēc izbalsošanas spēcīgajam puisim pavērusies pavisam cita aina. Meitenes Mārtiņu apbrīno sociālajos tīklos, bet ar vienu no fanēm viņam jau izveidojies tuvāks kontakts.

"Pēc izbalsošanas man iet ļoti labi - strādāju savā darbā. Protams, izjūtu arī pastiprinātu meiteņu uzmanību - Draugos meitenes ļoti bieži skatās manu profilu.

Arī uz ielas ir gadījies tā, ka pienāk cilvēki, izsaka savu viedokli un uzsver, ka man vajadzēja palikt šovā," sarunā ar DELFI Izklaidi par dzīvi pēc šova stāsta Mārtiņš.

Viņš paliek pie uzskata, ka bija pelnījis uzvaru šovā - vienkārši kolēģi izbalsojuši viņu kā spēcīgāko konkurentu.

Taču Mārtiņš labi saprot šo stratēģisko gājienu un uz citiem šova dalībniekiem ļaunu prātu netur. "Sazinos ar Gunti, mazo Mārtiņu. Ar Artu gan neesmu mēģinājis kontaktēties un to nekad arī nedomāju darīt.

Man pietika ar to pazemojumu, kuru viņa man sagādāja šovā," mīlas sāpes izsāpējis ir spēcīgais puisis. Arta viņa prātu šobrīd vairs absolūti nenodarbina, tajā vairāk vietas ir kādai citai meitenei, ar kuru Mārtiņš iepazinies, pateicoties Lauku sētai.

"Tieši Lauku sētas dēļ esmu iepazinies ar vienu meiteni. Šobrīd intensīvi sarakstāmies, redzēs, kas būs tālāk. Principā sanāk tā, ka viņa noskatīja mani Lauku sētā.

Meitene uzrakstīja man sirsnīgu vēstuli, apgalvojot, ka šovā esmu viņai licies labsirdīgs, jauks cilvēks. Tā viss sākās," smaidot stāsta Mārtiņš. Puisis atklāj, ka šovs vispār vairojis viņa popularitāti dzimtajā Ventspilī.

"Dzirdu, ka man aiz muguras sačukstas - šitas no Lauku sētas. Taču tās ir foršas sajūtas, nav bijis nekā negatīva. Visā visumā savu darbību šovā vērtēju kā pozitīvu piedzīvojumu. Emocijas bija foršas, piedzīvojums - neaizmirstams," neko nožēlot netaisās Mārtiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!