Foto: Privātais arhīvs

Mūziķis Andris Kivičs 5. decembrī viesojies Jelgavas cietumā, kur ar savu šovu iepriecinājis ieslodzītos (visi kopā attēlā). Mākslinieks ar paveikto pēc tam palepojies Facebook, izraisot visai vētrainas fanu diskusijas.

"Šorīt svētīgi padziedāju Jelgavas cietumā," saviem faniem Facebook atklājis Kivičs, papildinot ierakstu ar attiecīgu bildi. Mākslinieks atklājis, ka koncertā izpildījis gan populāras Z-Scars dziesmas, gan šo to no Viktora Coja repertuāra, gan Eglīte smaržo un mirdz svētku noskaņai.

Pēc tam mūziķis arī vēlīgi nopozējis kopā ar ieslodzītajiem. "Zēni ir kļūdījušies, bet labojas. Novēlu jaunu dzīvi, kad pienāks laiks," ar bildi pēc tam padalījies Kivičs. Te arī sākusies diskusija.

"90% no viņiem nekad nelabosies," iebildis kāds mūziķa sekotājs. "Tu pats tam virsrakstam tici? Redzēsim, ko teiksi, kad satiksi kādu no viņiem vārtrūmē!" Kivičam bildis vēl kāds fans. Viņam gan oponējis mūziķis Rolands Ūdris, sakot, ka satikt pašu Kiviču vārtrūmē drīzāk varētu būt pārbaudījums.

Dziedātāja Liene Greifāne divdomīgi pie bildes pierakstījusi "kolorītas personības". Vēl vairāki fani sprieduši, ka cietumniekus nekas nevar labot, taču galu galā diskusija noslēgusies uz pozitīvas nots.

"Andri Kivič, tu esi krietns vīrs par to vien, ka sava komforta vietā izvēlējies pabūt tur, kur citiem pietrūkst dūšas pat iepīkstēties," mākslinieku paslavējis kāds fans.

"Personīgs paldies tev, Andri Kivič, no manis. Es arī dzīvoju ticībā, ka puikas labojas. Un jo vairāk būs tādu, kuri tic, jo lielāka varbūtība būs, ka brīnums notiek! Visu cieņu," par Kiviča drosmi un apņēmību, darot pasauli labāku, priecājās vēl kāda fane.

Par attēliem ar cietumniekiem Kivičs saņēmis simtiem patīk atzīmju, vairāki cilvēki ar zīmīgajām bildēm arī padalījušies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!