Foto: DELFI

Lai gan šova Lauku sēta filmēšana jau noslēgusies, dalībnieku intrigas turpinās aizkadrā, kā arī nāk gaismā jauni fakti par to, kas notika filmēšanas laikā. Nupat izbalsotā šova dalībniece Violeta Stepanova atklāj, ka šova filmēšanas laikā notikusi slepena iedzeršana.

Aizdomas, ka šova dalībniecei Ingūnai Stapānei ir visai tuvas attiecības ar "zaļo pūķi", jau izteikuši vairāki šovā iesaistītie. Violeta var tās apstiprināt, atklājot, ka Ingūna bez alkohola nevarējusi arī filmēšanas laikā

"Piemēram, tāds gadījums. Es biju govju kūtī, redzēju, kā Ingūna iedod traktoristam naudu, un viņš pa kluso atved viņai aliņus.

Mēs visi zinājām, ka šova laikā alkoholu kategoriski aizliegts lietot. Ja kāds viņu pieķertu, tas beigtos ļoti, ļoti slikti. Es pat nezinu, kas notiks, kad to tagad uzzinās režisori.

Ingūna riskēja ar dalību šovā, lai tikai tiktu pie alkohola. Viņa nevar bez dzeršanas, tas jau viņai sejā rakstīts," sarunā ar DELFI Izklaidi skarbos novērojumos dalās Violeta. Meitene atklāj, ka Ingūnas alkas pēc iešaušanas bijušas absolūti neremdināmas, un šova kolēģi bijuši šokā par to, ka viena sieviete var tik daudz izdzert.

"Pēc tam, kad bija uzfilmēti pēdējie šova kadri, nolēmām nosvinēt un aiziet pēc polša. Ingūna pasūtīja, lai viņai no veikala atved divas nulle septiņi pudeles šņabja. Izdzēra.

Tā kārtīgi pasvinējām. No rīta mostoties, protams, visiem bija slikta pašsajūta. Ko dara Ingūna? Viņa no paša rīta brauc uz veikalu pēc vēl viena šņabja! Kad es ieraudzīju, ka viņa uz pohām dzer šņabi, man parāva uz augšu," šokā par Ingūnas kāri pēc grādīgās dziras ir Violeta.

Šova formāta režisors Andis Mizišs, komentējot šīs šova dalībnieku atklāsmes, atklāj, ka Lauku sētā valda ļoti strikti noteikumi attiecībā uz alkoholu.

"Ja kāds tiktu pieķerts dzeram, viņš tiktu diskvalificēts. Varu atklāt to, ko skatītāji nezina - iepriekšējās sezonās mums bija viens gadījums, kad dalībnieks tika pieķerts dzerot. Viņu aizsūtīja mājās.

Nekad nevar paredzēt, kā rīkosies cilvēks, kas ir iedzēris, tāpēc arī šova noteikumi attiecībā uz alkoholu ir tik stingri. Jā, es pieļauju iespēju, ka pa kluso kāds iedzēra kādu aliņu. Bet pieķerts neviens netika, un arī piedzēries filmēšanas laukumā neviens nebija. Mēs noteikti būtu pamanījuši, ja kāds būtu piedzēries," lielas dzeršanas varbūtību Lauku sētā izslēdz Mizišs.

Viņš atklāj, ka uz pirtošanās reizēm esot atvests mazliet alutiņš, savukārt dalībnieku dzimšanas un vārda dienās baudīts šampanietis. Taču alkohola nekad neesot bijis tik daudz, lai kāds no tā varētu piedzerties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!