Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 3. decembra, vakarā LNT skatītāju vērtējumam tika nodota populārā šova Lauku sēta jaunākā sērija, un šis bija viens no emocionāli saspringtākajiem raidījumiem šova vēsturē.

Lauku sētā bija palikuši vairs tikai pieci dalībnieki - mazais Mārtiņš, Ingūna, Evija, Violeta un Ilona, bet darbi dzina darbu, un nelielajam pulciņam bija jāraujas melnās miesās, lai visu apdarītu laikā un saimniecei pa prātam.

Rīvēšanās jau sākās, klājot vistas kūtī grīdu, bet kulmināciju sasniedza, kas tika liktas laktas - saimniece Mārtiņam aizrādīja par nepareizu baļķa izmantošanu, un vīrietim neizturēja nervi.

Viņš Valentīnai kā uz delnas izlika visu, kas viņu neapmierina saimniecībā, un saruna beidzās augstos toņos.

Tiesa, Mārtiņš laikus saprata, ka šis konflikts viņam var maksāt vietu finālā, tāpēc viņš kopā ar pārējiem dalībniekiem uzaicināja saimnieci pie kopīgā vakariņu galda un galanti atvainojās kundzei.

Tāpat šonedēļ strādniekiem bija jāiztur īpaši asiņains pārbaudījums - katram tika uzdots nokaut, noplucināt un izķidāt divas vistas, un šis uzdevums pamatīgi satricināja Eviju, kurai esot fobija no līķiem.

Par raidījuma un, iespējams, visas sezonas kulmināciju kļuva Violetas un Ingūnas skrējiens pa pliko cauri nātru laukam - tajā uzvaras laurus plūca Ingūna, un Violeta neslēpa sarūgtinājumu, ka nav izdevies iegūt uzvaras gadījumā nodrošināto imunitāti.

Arī izbalsošanā emocijas sita augstu vilni - saimniece šonedēļ sliņķi uzticēja izvēlēties pašiem dalībniekiem, un rezultātā uz strīpas sēdās Violeta.

Tas meiteni nepārsteidza, bet, lai gan viņa visiem spēkiem centās slēpt emocijas, bija redzams, ka biedru lēmums viņu tomēr ir sarūgtinājis. Nākamais trieciens nebija ilgi jāgaida - lai dabūtu Violetu ārā no šova, pārējie dalībnieki viņai pretī nosēdināja Mārtiņu, jo viņam, pēc pārējo vērtējuma, esot vislielākās izredzes uzvarēt meiteni.

Kravājot mantas, vienmēr brašā un smejošā Violeta salūza - asarām līstot, viņa atzina, ka ir grūti cīnīties vienai pašai bez kāda, ar kuru izrunāt visu, kas sakrājies uz sirds.

Cīņas ringā gan meitene atgriezās apņēmības pilna, bet veiksme šoreiz nebija viņas pusē - abiem konkurentiem bija jāpārskalda bluķis, un, protams, ka šajā cīņā labāk veicās stiprā dzimuma pārstāvim.

Pārējie dalībnieki neslēpa prieku par šādu iznākumu, bet Violeta, pametot Lauku sētu, vēlreiz sirsnīgi apraudājās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!